Minttu Virtanen selittää, miksi puhuu Kimistä jo aviomiehenään – poseeraa blogissaan hääpuvussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Minttu Virtanen selittää, miksi puhuu Kimistä jo aviomiehenään – poseeraa blogissaan hääpuvussa

Minttu Virtanen paljastaa menevänsä ensi kesänä naimisiin Kimi Räikkösen kanssa.

21.12.2015 9:13

Minttu Virtanen kertoo Kauneus&Terveys -lehden sivuilla pitämässään blogissa, että hän ja Kimi Räikkönen avioituvat ensi kesänä.

Asia on tullut esille, sillä monet Mintun seuraajat ovat kyselleet miksi tämä on puhunut Kimistä aviomiehenä parin New Yorkin -matkan jälkeen. Parin on jopa epäilty karanneen jo naimisiin.

Minttu oikoo huhuja blogissaan, mutta myöntää löytäneensä New Yorkista kuitenkin mieleisensä hääpuvun.

– Siitä hetkestä, kun sain tietää odottavani hänen lastaan, puolisoni on ollut minulle enemmän kuin aviomies. Miehistähän pääsee eroon jos yhdessäolo ei tunnu enää hyvältä. Lapseni isä tulee aina olemaan erityisellä paikalla elämässäni, mitä ikinä tapahtuukaan. Me ollaan yhdessä saatu tähän maailmaan meidän oma mestariteos, Robin ja me tullaan aina olemaan vahva tiimi, Minttu kirjoittaa.

Hän on julkaissut postauksensa yhteydessä kuvan itsestään hääpuvussa. Kuvan puku ei kuitenkaan Mintun mukaan ole se hääpuku, jossa hänet tullaan näkemään parin tulevissa häissä.

Minttu kertoo löytäneensä oikean puvun New Yorkista ja saavansa kantaa sitä ensi kesänä, kun vihdoin saa kutsua Kimiä virallisestikin aviomiehekseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?