Star Wars -tähti pimitti roolinsa vaimoltaan kolmen vuoden ajan – ”hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Star Wars -tähti pimitti roolinsa vaimoltaan kolmen vuoden ajan – ”hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen”

Adam Driver ei hiiskunut Star Wars -pestistä sanaakaan vaimolleen, sillä halusi pahisroolin tulevan tälle yllätyksenä.

20.12.2015 9:34

Star Wars: The Force Awakens -elokuvan juoni oli tarkoin varjeltu salaisuus yli kolmen vuoden ajan. Tekijätiimi teki kaikkensa pitääkseen roolihahmot ja juonenkäänteet salassa yleisöltä.

Elokuvan pääpahista Kylo Reniä esittävä Adam Driver kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa, ettei hän paljastanut edes vaimolleen millaista roolia hän The Force Awakensissa esittää.

Salaisuuden verho valottui vasta ensimmäisten trailerien julkistuksen jälkeen, jolloin Kylo Renin hahmo esiteltiin todenteolla yleisölle. Tätä ennen Driverin esittämästä hahmosta liikkui sosiaalisessa mediassa vain villejä spekulaatioita.

– Se oli hienoa. En kertonut hahmosta mitään vaimolleni kolmeen vuoteen, sillä hänen ilmeensä ja reaktionsa oli näkemisen arvoinen, Driver myhäilee.

Adam Driver piti roolihahmonsa salaisuutena jopa vaimoltaan Joannelta.­

Elokuvan tiimoilta lukuisia talk show - ja lehtihaastatteluita antanut Driver myönsi Conan O’Brienin talk show’ssa Kylo Renin käyttämän maskin olleen äärimmäisen epämukava.

– Se oli hirvittävä. Tähänkään päivään mennessä minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuka kukin elokuvassa on, koska en nähnyt maskin alta mitään, Driver hauskuutti yleisöä.

Ritarikunnan toinen johtaja Kylo Ren käyttää elokuvassa kasvot kokonaan peittävää ja äänen muuttavaa maskia.­

The Force Awakens sai ensi-iltansa keskiviikkona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?