Jari Sillanpään keikka peruttiin sairauden takia: ”Jari lepää nyt villasukat jaloissaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpään keikka peruttiin sairauden takia: ”Jari lepää nyt villasukat jaloissaan”

Laulaja Jari Sillanpää peruutti perjantai-illan esiintymisensä flunssan vuoksi. Sillanpään tiimi uskoo hänen olevan paremmassa kunnossa tänään lauantaina, jolloin ohjelmassa on ilmaiskeikka Helsingissä.

Jari Sillanpään toivotaan paranevan lauantaiksi, jolloin hänen on tarkoitus esiintyä Helsingissä.­

19.12.2015 1:10

Sillanpään virallisella Facebook-sivulla tiedotettiin myöhään perjantai-iltana, että laulajan keikka turkulaisessa ravintolassa on peruttu äkillisen flunssan vuoksi. Men in Black –yhtye nousee lavalle ilman Sillanpäätä.

– Jari lepää nyt yön ylitse villasukat jaloissaan kietoutuneena lämpimiin viltteihin ja uskomme, että hän on jo huomenna paremmassa kunnossa, Sillanpään tiimi kertoi perjantaina Facebook-päivityksessä.

Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että tämän iltainen pe 18.12.2015 Turku Venus Nightlifen esiintyminen joudutaan Jari...Julkaissut Jari Sillanpää 18. joulukuuta 2015

Jari Sillanpään aikataulussa on tänään lauantaina ilmaiskeikka Helsingin Stockmannin pääsisäänkäynnin lipalla. Tavaratalon verkkosivujen mukaan Sillanpään on tarkoitus esittää sekä joululauluja että suosituimpia hittejään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?