Suomalaisen valokuvaajan dramaattinen hääkuva leviää maailmalla – ”Maailman paras hääkuva”

Valokuvaaja Aaro Keipin ottaman hääkuvan kuvaillaan olevan kaikkien aikojen paras hääkuva. Valokuvaaja itse on yllättynyt kuvan suosiosta.

Aaro Keipi on yllättynyt kuvansa saamasta suosiosta.

10.12.2015 19:21

Suomalaisen häävalokuvaaja Aaro Keipin ottamasta hääkuvasta on tullut maailmalla viraalihitti sen jälkeen, kun Unilad jakoi sen Facebook-sivuillaan 6. joulukuuta. Game of Thrones -henkinen fantasiahääkuva sai lähes 400 000 tykkäystä ja sitä on jaettu lähes 20 000 kertaa. Kuvatekstissä Unilad hehkutti kuvan olevan ”Maailman paras hääkuva.” Dramaattisessa hääkuvassa poseeraavat fantasiaa rakastavat Theresa ja Miles Mohay, joiden ystäväpiiri ei epäröinyt heittäytyä kuvaustilanteessa.

– Näin käy, kun annat nörtin ja uskomattoman morsiamen ja sulhasen päättää, mitä valokuvassa käy, Keipi kirjoitti Aarography-Facebook-sivuillan julkaisemassa kuvatekstissä 2. joulukuuta.

Suomessa ja Yhdysvalloissa häävalokuvaajana uraa luonut Keipi kertoo IS:lle olleensa todella yllättynyt kuvan saamasta suosiosta.

– Oli aika epätodellinen olo, kun kuva alkoi levitä. Huikeaa, jos ihmiset tykkäävät kuvasta. Kyllä se aika jäätävän hienolta tuntuu, että lähes 400 000 on tykännyt kuvasta, Keipi toteaa vieläkin suosiota ihmetellen.

Hääkuva on otettu Yhdysvaltain Virginiassa lokakuussa.

– Lisäsin linnoituksen kuvaan jälkikäteen Photoshopilla yllätyksenä hääparille. Se on varmasti vaikuttanut kuvan suosioon. Lisäsin kuvan internetiin ja ajattelin, että tykkäisivätköhän ihmiset tästä ja kyllähän ne tykkäsivät.

30-vuotias Keipi on valokuvannut häitä kuuden vuoden ajan.

– Suurimman osan hääkuvista otan Suomessa ja muutamia kertoja vuodessa käyn Yhdysvalloissa. Nyt kun kuva on huomioitu myös Suomessa, niin on kivaa jos saan entistä enemmän tehdä Suomessa kuvauksia.

Best wedding photo ever!Amazing photography by AarographyPosted by UNILAD on Sunday, December 6, 2015

Asiasta kertoi ensimmäisenä Stara.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?