Michelle Dockery saattoi miehensä haudan lepoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Downton Abbey -tähti saattoi nuorena kuolleen miehensä haudan lepoon: ”Olit sankarini, kuninkaani, kaikkeni”

Downton Abbeyssa Marya näyttelevä Michelle Dockery jätti jäähyväiset kihlatulleen John Dineenille Irlannissa.

Michelle Dockery menetti rakastettunsa John Dineenin varhain.­

16.12.2015 19:49

Michelle Dockeryn kihlattu John Dineen menehtyi vain 34-vuotiaana syöpään Corkissa sunnuntaina. Dockery keskeytti Downton Abbeyn mainoskiertueen Yhdysvalloissa ja lensi Irlantiin viettääkseen viimeiset hetket rakastettunsa kanssa.

Dineen siunattiin tänään viimeiselle matkalleen St. Jamesin kirkossa kotikylässään. Sunin mukaan siunauksen toimitti pastori Declan Mansfield, joka oli Dineenin vanhempien tukena viimeisinä päivinä. Hautajaisiin osallistui noin sata sukulaista ja tuttavaa sekä läheisen koulun – saman, jota Dineen aikoinaan kävi – oppilaita.

Independentin mukaan Dockery lauloi Folks on the Hill -kappaleen alttarilla. Hän puhui kihlatustaan ”sankarinaan, kuninkaanaan, kaikkenaan”.

Hautajaisvieraat toivat alttarille Dineenin lapsuuden lempilelun: pehmoapinan, Munster Rugby -joukkueen paidan ja solmion osoituksena hänen urastaan pr-päällikkönä.

Downton Abbey -tähdellä oli 34-vuotissyntymäpäivät eilen, mutta hän käytti ne hautajaisvalmisteluihin kihlattunsa lähisukulaisten kanssa. Dineenin omat 35-vuotissyntymäpäivät olisivat olleet torstaina.

Downton Abbey star Michelle Dockery attends fiance's funeral in Ireland https://t.co/h4yV7W9WiJ pic.twitter.com/5xJQNoiOg1— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) December 16, 2015

Yhdysvaltain mainoskiertueella Dockery nähtiin iloisena ja hyvissä tunnelmissa eikä kukaan olisi voinut aavistaa, millaista tuskaa hän kantoi sisällään. Miehensä kuolinuutisen tultua julki hän kiitti tiedottajansa välityksellä ihmisiä osanotosta ja pyysi yksityisyyttä surra rauhassa.

Pari tapasi toisensa vuonna 2013, kun Dockeryn kollega, Tom Bransonia esittävä Allen Leech, esitteli heidät toisilleen.

Dockeryn hahmo Mary on kärsinyt elokuvassa huonosta rakkausonnesta. Hänen puolisonsa Matthew kuoli auto-onnettomuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?