Downton Abbey -tähti surun murtama – kihlattu kuoli vain 34-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Downton Abbey -tähti surun murtama – kihlattu kuoli vain 34-vuotiaana

Julkaistu: 15.12.2015 14:15

Näyttelijä Michelle Dockeryn, 34, puoliso John Dineen menehtyi harvinaiseen syöpään vain 34 vuoden iässä.

Downton Abbey -näyttelijä Michelle Dockeryn, 34, kihlattu pr-työntekijä John Dineen on kuollut vain 34 vuoden iässä, uutisoivat useat brittimediat. Daily Mail -lehden mukaan harvinaiseen syöpään sairastunut Dineen menehtyi kotimaassaan Irlannissa sunnuntaina. Sairaalassa menehtyneen Dineenin rinnalla oli hänen puolisonsa lisäksi hänen perheensä. Dineen olisi täyttänyt tänään tiistaina 35 vuotta.

Dineenin puolison, Lady Mary Crawleyn roolista tutun, Michelle Dockeryn kerrotaan olevan syvästi järkyttynyt puolisonsa menehtymisestä, mutta kiitollinen saamastaan tuesta. Lontoossa työskennellyt Dineen palasi kotimaahansa Irlantiin sairastuttuaan syöpään viettääkseen enemmän aikaa perheensä kanssa. Ennen Irlantiin paluuta Dineenin kerrotaan hakeneen apua syöpähoidoista myös Saksasta.

Kesällä 2014 pariskunta nautti Wimbledonin tennisturnauksesta.

The Irish Independent -lehden mukaan Dockery käyttää vähäiset voimansa tukeakseen puolisonsa surevaa perhettä.

– Perhe on hyvin kiitollinen saamastaan tuesta ja ystävällisistä sanoista, mutta pyytää että, he saisivat surra poismenoa rauhassa, Michelle Dockeryn tiedottaja on ilmaissut Daily Mailin mukaan.

Huoleton pariskunta ei välittänyt paparazzeista Italian-lomallaan.

Pariskunta rakastui vuonna 2013, kun Downton-näyttelijä Allen Leech esitteli heidät toisilleen. Dockery ei kommentoinut parisuhdettaan juuri lainkaan julkisesti, mutta pariskunnasta otetut paparazzikuvat paljastavat parin rakkauden toisiaan kohtaan.

Vuonna 2013 vastarakastunut pariskunta lomaili Venetsiassa.

Jos näyttelijä joskus kommentoi julkisesti parisuhdettaan, oli hänellä vain hyvää sanottavaa puolisostaan.

– Minulla on ihana irlantilainen mies. Allen Leech esitteli meidät toisillemme. Siinä kaikki, mitä teidän tarvitsee tietää, Dockery kommentoi vuonna 2014 Daily Mailin mukaan.

Kesäkuussa 2014 pariskunta osallistui poolotapahtumaan.

Hiljattain näyttelijä kuitenkin lehtihaastattelussa, että jos tarvitsee neuvoja hän kysyy niitä joko äidiltään tai puolisoltaan. Lehtitietojen mukaan pariskunta kihlautui viime helmikuussa. Onnensa kukkuloilla olleen Dockeryn kerrotaan esitelleen kihlasormustaan Downton Abbey -sarjan kollegoille.

– Hän on ikionnellinen ja esitteli sormusta näyttelijöille ja kaikille muille työntekijöille, lähde kommentoi tuolloin.

Dineenin ystävä kertoi taannoin Daily Mailille pariskunnan varjelevan tarkoin yksityisyyttään, mutta olevan syvästi rakastuneita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?