Poliisit marssivat baariin, DJ soitti Pipsa Possun tunnuslaulun – välittömät seuraukset - Viihde - Ilta-Sanomat

Poliisit marssivat baariin, DJ soitti Pipsa Possun tunnuslaulun – välittömät seuraukset

Possulaulu oli sinivuokoille liikaa. Baarin pitäjät saivat varoituksen.

Vinyylilevy on edelleen monen kunnianhimoisen tiskijukan valinta. Pipsa Possun tunnusmusiikkia tuskin on kuitenkaan painettu ”mustaan kultaan”. Kohun aiheuttanut kappalevalinta on mitä todennäköisimmin soitettu jonkinlaisesta digitaalisesta äänilähteestä.­

11.12.2015 22:44

Pohjois-Walesilaisen Llandudnon kaupungissa sijaitsevassa Cooney’s Bar -kapakassa koettiin lokakuussa selkkaus, joka voisi olla kuin brittikomediasta.

Kaksi poliisia asteli baariin kesken klubi-illan. Samaan aikaan baarin DJ täräytti kaiuttimista ilmoille suositun lastensarjan Pipsa Possun (Peppa Pig) tunnuslaulun.

Leppoisaan 16 sekunnin tunnuslauluun sisältyy runsaasti röhkimistä, jota myös DJ säesti omalla ääntelyllään. Tämä ei poliisien sävelkorvaa miellyttänyt. Virkavalta otti välittömästi baarin anniskeluluvan tarkasteluun ja asettivat rajoitukset baarin aukioloajoille.

Pohjois-Walesin poliisista kerrotaan, että baarin kanssa on ollut ongelmia aikaisemminkin. Eräs poliisi oli kertonut, ettei halua mennä baariin yksin.

– Jos poliisikaan ei halua mennä baariin, miltä yleisöstä mahtaa tuntua? poliisista kerrotaan.

Baarin omistajat selvisivät selkkauksesta kuitenkin pelkällä huomautuksella.

– Olemme pahoillamme kaikesta ja haluamme siirtyä eteenpäin, kertoi omistaja Joanne Cooney Wales Online -lehdelle joulukuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?