Lady Gagalle Golden Globe -ehdokkuus – pyysi naapureiltaan anteeksi kiljumistaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Lady Gagalle Golden Globe -ehdokkuus – pyysi naapureiltaan anteeksi kiljumistaan

Muusikko Lady Gaga sai elämänsä ensimmäisen Golden Globe -ehdokkuudeen roolistaan sarjassa American Horror Story: Hotel.

10.12.2015 19:16

Lady Gaga on voittanut kuusi Grammy-palkintoa musiikillisista ansioistaan, mutta nyt hänelle napsahti ensimmäinen iso tunnustus näyttelijän lahjoistaan: Gaga on ehdolla parhaaksi naisnäyttelijäksi Golden Globe -gaalan minisarja- ja tv-elokuva-kategoriassa.

Ehdokkuus oli ilmeisen mieluinen yllätys 29-vuotiaalle Gagalle, sillä hän pyysi Twitterissä naapureiltaan anteeksi kiljumistaan, kun hän torstaiaamuna sai tietää ehdokkuudestaan.

– Pyydän naapureiltani anteeksi, että kiljun edelleen asunnossani New Yorkissa! Minut nimettiin Golden Globe -ehdokkaaksi, mikä unelma, onko tämä totta, hän twiittasi.

I apologize to my neighbors I'm still screaming in my apt in NY! I'm nominated as an actress for a Golden Globe what a dream is this real!— The Countess (@ladygaga) 10. joulukuuta 2015

Gagan kanssaehdokkaita parhaaksi naisnäyttelijäksi minisarjassa ja tv-elokuvassa ovat Sarah Hay, Felicity Huffman, Queen Latifah ja Kirsten Dunst.

Gagalla oli rooli American Horror Story: Hotel -sarjassa, jossa hän näytteli verenhimoista hotellinomistajaa The Countessia, Kreivitärtä.

American Horror Story on yhdysvaltalainen kauhusarja ja Hotel on sen viides tuotantokausi. Sarjaa on nähty myös Suomessa kesästä 2013 lähtien. Kolmas tuotantokausi, Coven, starttaa Subilla tammikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?