Cristiano Ronaldon läheiset välit mieheen puhuttavat - Viihde - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldon läheiset välit mieheen puhuttavat

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon huhutaan olevan suhteessa marokkolaisen potkunyrkkeilijämiehen kanssa.

Futistähti Cristiano Ronaldon ystävyysuhteet puhuttavat.­

5.12.2015 20:40

Real Madridin ykköspelaajan, Cristiano Ronaldon, väitetään olevan homosuhteessa marokkolaisen potkunyrkkeilijän kanssa.

Daily Mailin mukaan sensaatioväitteet esitettiin sen jälkeen, kun espanjalaislehdistö kirjoitti Ronaldon tekevän säännöllisiä matkoja Marokkoon tapaamaan Badr Haria. Portugalilaisjalkapalloilijan, joka on tunnettu supermallityttöystävistään, väitetään vierailevan säännöllisesti Harin luona ”hellittelyjen” takia.

Tämä taas johti Ranskan TV:ssä keskusteluun siitä, mitä jalkapalloilijat tekevät vapaa-ajallaan.

– Minua kiinnostaa, mitä pelaajat tekevät kentällä, ja onko heidän muilla tekemisillään vaikutusta siihen, yksi kommentaattoreista, Daniel Riolo, sanoi.

– Esimerkiksi Cristiano Ronaldo, olen varma, että lentäminen kolme-neljä kertaa viikossa Marokkoon tapaamaan ystävää ja hellittelemään häntä lopulta myös vaikuttaa hänen suoritukseensa.

 

Extra Confidentalin mukaan Real Madridin pomotkin ovat huolissaan, vaikuttavatko Ronaldon säännölliset matkat Rabatiin tämän suoritukseen.

Ronaldolla on yksityiskone, joka on valmiina käyttöön minä päivänä tahansa, mikäli hän haluaa matkustaa ulkomaille. Nyt on väitetty, että Ronaldo on käyttänyt yksityiskonettaan lentääkseen Marokkoon harjoitusten jälkeen ja jälleen takaisin samana iltana, jotta hän voi osallistua seuraavan päivän harjoituksiin.

Real Madridin pomojenkin kerrotaan jo huolestuneen Ronaldon jatkuvasta Marokkoon reissaamisesta.­

Ronaldo, 30, on seurustelut lukuisten supermallien kanssa, mutta nyt on hänen tekemisensä ovat huolestuttaneet Real Madridinkin.

Hari on julkaissut Instagramissa kuvia itsestään ja Ronaldosta laiskottelemassa ja pitämässä hauskaa auringossa uima-altaalla.

– Uima-altaalla chillaamassa kamuni kanssa. Aina hienoa toivottaa sinut tervetulleeksi kauniiseen maahani, Hari kirjoitti kaksi kuukautta sitten julkaisemansa kuvan oheen.

– Vastavihityt, hahahaha! Olen aina paikalla nostamassa sinut ylös, kamu, Hari kirjoitti toisen julkaisemansa kuvan oheen.

Viimeisin yhteiskuva on viiden viikon takaa.

– Viettämässä upeaa päivää kamuni kanssa @cristiano, Hari kirjoitti kuvan yhteyteen.

Hari on 30-vuotias hollantilais-marokkolainen potkunyrkkeilijä, jonka katsotaan olevan lajinsa parhaita maailmassa. Hänellä on yksi tytär.

Cristiano Ronaldo poseerasi poikansa kanssa Ronaldo-dokumentin ensi-illassa Lontoossa marraskuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?