Naispoliitikko jakoi hupaisan tarinan mieskansanedustajasta raitiovaunussa: ”Miehen logiikkaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Naispoliitikko jakoi hupaisan tarinan mieskansanedustajasta raitiovaunussa: ”Miehen logiikkaa”

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari hämmästyi, kun näki mieskansanedustajan pölynimurin kanssa raitiovaunussa.

Liisa Jaakonsaari päivittelee miesten käyttäytymistä Facebook-päivityksessään.­

3.12.2015 23:14

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari kertoo julkisella Facebook-seinällään tarinan mieskansanedustajasta, joka oli kiireinen Linnan juhlien alla.

Jaakonsaari toteaa, että monilla mieskansanedustajilla on näin joulukuun alussa kiireiset ajat, kun asunto pitää siivota vaimon saapuessa Linnan juhliin toiselta paikkakunnalta.

– Näin kerran erään kansanedustajan ratikassa imurin kanssa. Kysyin, mitä ihmettä sinä kannat. Edustaja kertoi lainanneensa imurin kollegalta, kun vaimo tulee... Miehen logiikkaa raahata pölynimuria pitkin kaupunkia, Jaakonsaari päivittelee.

Jaakonsaaren todeksi vakuuttama tarina keräsi välittömästi satoja tykkäyksiä, tarina ei kuitenkaan kerro kuka mieskansanedustaja oli kyseessä. Päivityksen kommenttiketjussa pohdittiin, että naisten toimet Linnan juhlia varten vievät kuitenkin kaiketi pidempään kuin miesten. Osa kommentoijista ilmaisi kärkkäästi, että luulisi kansanedustajilla olevan varaa maksaa siivoojan palkka edes kerran vuodessa mieluiten useammin.

– Toisaalta yhteisen kimppaimurin hankinta on modernia yhteisötaloutta tai jakamistaloutta, Jaakonsaari pohti kommenttikentässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?