Paratiisihotelli-Johnny tylyttää Sara Siepin juontajantaitoja: ”Ohjelman olisi voinut tehdä ilman Sieppiäkin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Paratiisihotelli-Johnny tylyttää Sara Siepin juontajantaitoja: ”Ohjelman olisi voinut tehdä ilman Sieppiäkin”

Johnny Kuoppala sanoo, ettei Sara Sieppi viettänyt ollenkaan aikaa Paratiisihotellin kilpailijoiden kanssa.

3.12.2015 11:40

Paratiisihotellin Johnny Kuoppala joutui katselemaan vierestä, kun voittajapari Christian ja Viivi kuittasivat muhkean 30 000 euron voittopotin.

Johnny purki eilen esitetyssä finaalijaksossa tuntojaan tappiosta. Kaikki kuusi muuta kilpailijaa puolsivat Christianin ja Viivin voittoa. .

– Jotenkin kun mä kattelin, kun kaikki käveli vuorollaan sinne, senhän oli etukäteen porukka yksimielisesti päättänyt jo tehdä siitä tollaisen häpäisyn, fiasko, farssin, Johnny latasi finaalissa.

– Ihan naurettavaa, tekopyhää paskaa! Johnny jatkoi.

Sara Sieppi teki debyyttinsä juontajana Paratiisihotellissa.­

Paratiisihotellin juontajana nähtiin missikaunotar Sara Sieppi. Kyseessä oli missikaunottaren ensimmäinen juontopesti. Johnny kertoo Nelosen haastattelussa, ettei Sieppiä juuri näkynyt Paratiisihotellissa. Hän on sitä mieltä, ettei ohjelma olisi välttämättä tarvinnut ollenkaan juontajaa.

– Siellä se kävi pari kertaa. Ei me juteltu tai tutustuttu. Ei hän viettänyt aikaa meidän paratiisihotellilaisten kanssa. Ihan hyvin oltais voitu tehdä ohjelma ilman Sieppiäkin, Johnny naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?