Anna Abreu rivoili suorassa lähetyksessä – ”Olisin halunnut vielä astetta härskimpää!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna Abreu rivoili suorassa lähetyksessä – ”Olisin halunnut vielä astetta härskimpää!”

Poptähti Anna Abreu esiintyi sunnuntaina Nelosen viihdeohjelma Triplassa.

30.11.2015 16:28

Sunnuntaina Nelosen viihdeohjelma Triplassa näytellyt Anna Abreu esiintyi kahdessa livesketsissä, joissa molemmissa oli aavistuksen eroottinen sävy.

Ensimmäisessä hän näytteli Pupujussille Morsian -parodian morsianta, joka kilpaili Ylermi Rajamaan tulkitseman kiimaisen kanin suosiosta.

Toisessa taas Abreu esitti suttuista pubiruusua, jolla oli välitön tarve etsiä itselleen petiseuraa lähiöbaarista. Alkoholinhuuruisessa sketsissä Abreu tyrkytti itseään Paavo Kinnusen näyttelemälle keskiolutsankarille.

– Olisin halunnut vielä astetta härskimpää! Mutta kun televisiossa ollaan, niin ehkä sitä tuli ihan sopivasti, hyväntuulinen Abreu kertoi IS:lle.

Abreu onnistui roolissaan siinä määrin hyvin, että mahtaako Vantaalla asuneella ja ympäri Suomea keikkailleella artistilla olla omakohtaista kokemusta lähiökuppiloista?

– Kyllähän sitä on kaikenlaisissa paikoissa tullut käytyä, Abreu naurahti.

– Mutta kyllä, olin itsekin tosi fiiliksissä. Mielestäni kaikki meni hyvin ja muistin kaikki vuorosanat. Sitä vähän jännitin etukäteen, kun ei ollut kauheasti aikaa treenata niitä.

Ei ole tavatonta, että muusikot kokeilevat siipiään teatterin tai elokuvan saralla. Esimerkiksi ensi vuonna räppärit Juno ja Mikael Gabriel tekevät debyyttinsä valkokankaalla.

– Itse pysyn ainakin toistaiseksi laulamisessa. Olisihan se joskus hauskaa piipahtaa teatterin puolella vaikkapa komedian parissa, mutten kuitenkaan tekisi siitä uraa itselleni, Abreu aprikoi.

Mitenkäs sitten musikaalit?

– Ei ole mun juttu. Mieluummin vain laulan.

Videolla Anna Abreu esiintyy Nelosen viihdeohjelma Triplassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?