70, 85, 53, 63 – uskoisitko, minkä ikäisiä ikinuorelta vaikuttavat Hollywood-tähdet ovat?

Julkaistu:

vuodet vierivät
Monet Hollywood-tähdet tuntuvat pysyvän mielikuvissa sen ikäisenä kuin heidät muistaa omasta nuoruudestaan tai tähtien legendaarisimmista elokuvista.
Ajan hammas puree kuitenkin kaikkia, mutta olisitko uskonut, minkä ikäisiä legendaariset tähdet jo ovat?

Christie Brinkley


Huippumalli Christie Brinkley on hyvä esimerkki siitä, että ikä on vain numeroita. Malli esiintyi Sports Illustrated -lehden kannessa ensimmäisen kerran vuonna 1979! Upean vartalon omaava Brinkley tekee edelleen bikinikuvauksia.

Huippumalli julkaisi hiljattain oman kauneuskirjansa Timeless Beauty, suomennettuna iätön kauneus.

– Hymyilkää! Se nuorentaa hetkessä, huippumalli opasti Today Showssa pari viikkoa sitten.

Katherine Kelly LangKauniit ja Rohkeat -saippuasarjassa Brookea näytellyt Katherine Kelly Lang on 53-vuotias.

Sarjassa Brooken arkeen kuuluu monimutkaiset suhdekuviot, mutta Langin omaan elämän täyttää urheiluharrastus. Näyttelijä on nimittäin innokas thriatlonisti.

IS uutisoi huhtikuussa, kuinka Lang on ahkerasti päivittänyt omalle Instagram-tilileen kuvia harrastuksestaan.

Clint Eastwood


Oscar-palkittu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood täytti toukokuussa 85 vuotta, eikä miehen aktiivisuus ole laantunut. Yli kahdeksankymppisenä hän on ohjannut uransa parhaita elokuvia.

Eastwood tunnetaan ehkä parhaiten vuonna 1971 ilmestyneestä Likainen Harry -elokuvasta. Elokuvan uusinnat pyörivät jatkuvasti televisiossa, mutta välillä on vaikea muistaa, että elokuvan ensi-illasta on lähes 45 vuotta!

Eastwood oli tämän vuoden alussa ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi ohjaamastaan elokuvasta American Sniper. Elokuva kertoo Irakin sodassa legendaksi nousseesta amerikkalaisesta sotilaasta.

Elokuvauran lisäksi mies on menestynyt naismarkkinoilla. Eastwood on ollut kahdesti naimisissa ja hänellä on seitsemän lasta viiden eri naisen kanssa.

Tätä nykyä Eastwood on aktiivinen politiikassa.

Goldie Hawn


Ikinuori näyttelijä Goldie Hawn täytti marraskuun alussa 70 vuotta. Suurin osa yleisöstä muistaa hänet kuitenkin parhaiten 1975 julkaistusta Shampoo-elokuvasta sekä 1980 julkaistusta Tyttö, joka kävi intin -elokuvasta. Enkelikasvoinen, sinisilmäinen näyttelijä ihastutti uransa aikana lukuisissa komedioissa.

Hawn ei ole näytellyt vuosikausiin. Hän ei suinkaan ole heittäytynyt eläkepäiville, vaan on opiskellut meditaatiota, ja kiertää luennoimassa hyvinvoinnista. Hyvinvoinnin lisäksi hän keskittyy lasten hyväntekeväisyystyöhön The Hawn Foundationin kautta.

Pierce Brosnan


Hollywood-komistus Pierce Brosnan teki moneen lähtemättömän vaikutuksen James Bondina. Salaisena agenttina mies nähtiin jahtaamassa ja pakenemassa roistoja. Sulavaliikkeinen herrasmies täytti toukokuussa 62 vuotta.

Pari vuotta sitten The Enquire-lehti kertoi miehen olevan huolissaan vyötärölle kertyneistä kiloista. Ne eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet Brosnanin työtilanteeseen, sillä irlantilaissyntyinen sydäntenmurskaaja on tehtaillut elokuvia tasaiseen tahtiin. Ensi vuonna hänet nähdään valkokankaalla ainakin jännityselokuvassa The Foreigner sekä rikosdraamassa I.T.

Gwen Stefani


Laulaja Gwen Stefani tuli 1990-luvulla tunnetuksi rock-yhtye No Doubtin solistina. Sittemmin sähäkkä kalifornialaisnainen on luonut menestyksekästä soolouraa ja kunnostautunut myös muotisuunnittelijana. Tyylistään tunnetulla diivalla on niin ikään oma hajuvesisarja.

Vuodet ovat kohdelleet Stefania hyvin. Edelleen upeassa kunnossa olevasta naisesta ei äkkiseltään uskoisi, että ikinuori muusikko on jo ehtinyt kypsään 46 vuoden ikään.

Ronn Moss


Näyttelijä Ronn Mossin ikoniset kasvot tullaan todennäköisesti aina yhdistämään Ridge Forresteriin, Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan legendaariseen hahmoon. Toki Mossia voisi kuvailla myös muusikoksi - hän soitti ennen Kaunareita bassoa Player-nimisessä kalifornialaisyhtyeessä ja on julkaisssut myös soololevyjä - mutta ennen kaikkea Moss on yhtä kuin Ridge, jota näytteli vuodet 1987-2012.

Kauniit ja rohkeat on ollut supersuosittu Suomessa ja Moss on myös vieraillut maassamme. Muun muassa kesällä 2013 hän kuvasi Helsingissä Veikkaukselle tv-mainosta.

Vaikka Mossin jykevät leukaperät eivät näytä vanhentuneen päivääkään, miehellä on jo ikää 63 vuotta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt