Sylvester Stallone muistelee Rocky-elokuvan rajua kohtausta: ”Dolph Lundgren miltei tappoi minut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sylvester Stallone muistelee Rocky-elokuvan rajua kohtausta: ”Dolph Lundgren miltei tappoi minut”

Sylvester Stallone sanoo Dolph Lundgrenin kanssa kuvatun nyrkkeilykohtauksen vieneen hänet teholle. Rocky IV:n ensi-illasta on tänään perjantaina tullut kuluneeksi tasan 30 vuotta.

Rocky IV:n (1985) julkaisusta tulee tänään perjantaina kuluneeksi tasan 30 vuotta.­

27.11.2015 14:32

Sylvester Stallonen uusi Rocky-elokuva Creed sai juuri ensi-iltansa Yhdysvalloissa. Elokuvassa Stallonen esittämä Rocky Balboa valmentaa Apollo Creedin Adonis-poikaa maailmanmestariksi.

Stallone innostui muistelemaan Rocky-elokuvien kuvauksia Ain’t it Coolin haastattelussa. Stallone on tunnetusti antanut fyysisesti kaikkensa toimintaelokuvien kuvauksissa, eivätkö Rocky-elokuvat ole poikkeus.

Stallone kertoo Ain’t it Cool -sivustolle, että Rocky IV:n kuvaus oli hänelle erityisen rankka ruotsalaistähti Dolph Lundgrenin takia. Elokuvan ensi-illasta tulee tänään perjantaina kuluneeksi 30 vuotta.

196-senttinen Lundgren esitti elokuvassa nyrkkeilijä Ivan Dragoa, jota vastaan Rocky otteli. Stallone kertoo Lundgrenin iskujen olleen niin voimakkaita, että hän pelkäsi kuolevansa.

Flashback Friday: On Thanksgiving 30 years ago - people saw this for the first time. pic.twitter.com/wsEcMNnIqF— Dolph Lundgren (@Dolph_Lundgren) 9. lokakuuta 2015

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

– Kolmannella otoksella iskujen välissä tunsin polttavan tunteen rinnassani. Jätin sen huomiotta, mutta myöhemmin illalla huomasin, että en saanut henkeä. Minut vietiin ensi-apuun ja sieltä minut kiidätettiin Kanadaan teho-osastolle. Vietin teholla kahdeksan päivää. Hän löi minua niin lujaa, että sydämeni iskeytyi rintalastaani ja turposi. Ilman sairaalahoitoa sydämeni olisi jatkanut turpoamista, kunnes se olisi antanut periksi. Monet auto-onnettomuuksiin joutuneet ihmiset ovat menehtyneet vastaavaan. Tavallaan jäin raitiovaunu Dragon alle, Stallone virnuilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?