Hanna Kärpäsen 17 000 euron kihlasormus jäi erossa Lampelalle – Heikki heitti omansa menemään - Viihde - Ilta-Sanomat

Hanna Kärpäsen 17 000 euron kihlasormus jäi erossa Lampelalle – Heikki heitti omansa menemään

Hanna Kärpäsen ja Heikki Lampelan toukokuista riitaa on puitu käräjillä asti. Kärpänen sanoo olevansa järkyttynyt Lampelan saamasta ehdollisesta tuomiosta.

26.11.2015 14:45

Espoon käräjäoikeus on tuomitsi asianajaja Heikki Lampelan 80 päivän ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta toukokuussa sattuneesta saarikärhämästä.

Parin illanvietto oli äitynyt fyysiseksi yhteenotoksi ja Hanna Kärpänen oli soittanut hätäkeskukseen.

Lampela tuomittiin ehdolliseen vankeuteen eilen keskiviikkona.

Kärpänen sanoo Radio Rockin haastattelussa tuomiota kohtuuttomana.

– Mun mielestä se on täysin turha tuomio, jos kumpikaan osapuoli ei ole tuomiota halunnut tai toivonut, Kärpänen harmittelee.

Hanna Kärpänen ja Heikki Lampela kuvattuna oikeudessa 11.11. Viikkoa myöhemmin Kärpänen ilmoitti erosta Facebookissa.­

Toukokuisen rajun riidan jälkeen pari palasi yhteen ja esiintyi julkisuudessa umpirakastuneina. Viime viikolla Hanna Kärpänen kuitenkin ilmoitti Facebookissa parin eronneen. Kärpäsen mukaan ero on lopullinen.

Kärpänen sanoo Radio Rockin haastattelussa toukokuun tapahtumien varjostaneen heidän suhdettaan.

– Yritettiin elää elämää eteenpäin. Ainahan se oli takaraivossa. Joka päivä se oli puheessa ja riidan aiheena tämä tapahtunut.

– Nyt jälkiviisaana voisi sanoa, että olisi kannattanut ehkä päättää suhde siihen toukokuuhun. Kesä on ollut todella rankka mulle, ja varmasti myös Heikille, hän sanoo.

Kärpänen kiistää Radio Rockin haastattelussa huhut siitä, että hänen ja Lampelan suhde olisi ollut vain julkisuustempaus.

– Tunteet on olleet ihan aitoja. Välillä on riidelty ja rakastettu, hän vakuuttaa.

– Ei se rakkaus vain katkea. Kyllä se mielessä pyörii, mutta fakta on se, että meidän suhteesta on nähty jo alkupäivistä lähtien, että se oli tuhoon tuomittu.

Mitä tapahtui 17 000 euron kihlasormukselle?

Kesäkuussa pari esitteli Kärpäsen hulppeaa kihlasormusta IS:lle. Lampela kertoi tuolloin kihlasormuksen olevan 17 000 euron arvoinen.

Hannan sormea koristi vielä alkusyksystä kaunis kihlasormus.­

– En saanut pitää sormusta, hän pyysi sen takaisin. Minun ostamani hän heitti jonnekin, mistä sitä ei koskaan löytynyt, Kärpänen tuhahtaa.

– Ihmiset luulevat hänen ostelleen minulle sormuksia ja hevosia. Se ei pidä paikkaansa.

Kuuntele Hanna Kärpäsen haastattelu kokonaisuudessaan videolta.

Edit 16:22: Hanna Kärpäsen mukaan Heikki Lampela on heittänyt oman kihlasormuksensa menemään, ei Hannan 17 000 euron sormusta. Hulppea kihlasormus on edelleen tiettävästi Lampelan hallussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?