Iina Kuustonen varasti huomion avonaisessa juhlamekossaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Iina Kuustonen varasti huomion avonaisessa juhlamekossaan

Iina Kuustonen varasti show’n kauniissa, dekolteen paljastavassa juhla-asussaan Downshiftaajat-sarjan lehdistötilaisuudessa Helsingissä.

Iina Kuustonen näyttelee kollegansa Jussi Vatasen kanssa konkurssin tehnyttä avioparia Satua ja Tommia uutuussarjassa Downshiftaajat.­

25.11.2015 20:23

Näyttelijä Iina Kuustonen, 31, on totuttu näkemään edustavan kauniina suomalaisilla punaisilla matoilla. Näyttelijä ei tehnyt poikkeusta tälläkään kertaa.

Näyttelijä Iina Kuustonen edusti uutuussarjan lehdistötilaisuudessa kauniissa juhlamekossa ja näyttävässä kaulakorussa.­

Kuustonen näyttelee uutuussarjassa Downshiftaajat kolmekymppistä Satua, joka ajautuu miehensä Tommin (Jussi Vatanen) kanssa taloudellisiin vaikeuksiin. Avioparilla ei ole ollut aikaisemmin puutetta rahasta.

– Mietin paljon tätä rooliani, koska vakavaraisesta asemasta putoaminen taloudelliseen ahdinkoon on niin suuri elämänmuutos. Pudotus on niin raju, Kuustonen kertoo Ilta-Sanomille roolistaan.

Muusikko Sebastian Rejman tuli myös katsomaan kihlattunsa Iina Kuustosen kanssa uutuussarjan lehdistönäytöstä.­

Iina Kuustonen on ollut myös valmistautumassa pieteetillä Ylen Syke-sarjan sairaanhoitajan rooliinsa.

– Haluan, että työni sairaanhoitajana näyttää sarjassa juuri siltä kuin sen pitääkin. Olen ollut harjoittelemassa pistämään tippaa ja tekemään verikokeita ammattilaisten kanssa, Kuustonen kertoo.

Downshiftaajat alkaa keskiviikkona 25. marraskuuta. Sarja on nähtävissä Elisa Viihde -palvelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?