Kärpänen kertoo rakastavansa yhä Lampelaa: ”En halunnut Heikille tuomiota” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kärpänen kertoo rakastavansa yhä Lampelaa: ”En halunnut Heikille tuomiota”

Julkaistu: 25.11.2015 13:00, Päivitetty 25.11.2015 13:25

Hanna Kärpänen sanoo yhä rakastavansa Heikki Lampelaa sydämensä pohjasta, vaikka pariskunta on eronnut.

– Olen tosi surullinen. Tuntuu pahalta. En alun perinkään halunnut Heikille mitään tuomiota, Hanna Kärpänen kommentoi.

Hänen entinen miesystävänsä, asianajaja Heikki Lampela tuomittiin tänään 80 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen Kärpäsen pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

– Jos molemmilla osapuolilla on se tahto, ettei tuomiota tulisi, lopputulosta pitäisi katsoa vähän toisella tapaa, Kärpänen kommentoi.

 Jos molemmilla osapuolilla on se tahto, ettei tuomiota tulisi, lopputulosta pitäisi katsoa vähän toisella tapaa.”

Kärpänen sanoo ymmärtävänsä, mikäli Lampela haluaa hakea jatkokäsittelylupaa hovioikeuteen. Lampela ei ole vielä kommentoinut asiaa.

– Ymmärrän sen, jos hän niin haluaa. Se on ikävää sen takia, että jos prosessi taas jatkuu puolella vuodella. Toivon, ettei hänellä tule Asianajajaliiton kanssa mitään yhteentörmäystä. Tätä asiaa on nyt toukokuusta asti myllytetty. Ainakin meillä neljän seinän sisällä asiaa on jouduttu puimaan ja se on vaikuttanut tosi stressaavasti molempiin. Oli päivittäin mielessä molemmilla, mikä on lopputulos ja miten tässä käy, Kärpänen sanoi.

Kärpäsen mukaan Lampela on ”työssään hyvä”.

– Jos siitä on mitään apua, minä olen vaikka itse yhteydessä Asianajajaliittoon ja voin kertoa oman mielipiteeni, mutta tuskin sillä on mitään vaikutusta.

Pariskunta ei ole enää Kärpäsen mukaan yhdessä. Vielä oikeusistunnossa he seurustelivat.

– Kyllä me ollaan ihan erottu. Ollaan nähty joku kerta eron jälkeen. Ero on pitkässä parisuhteessa vähän häilyvä. Eroaminen on tosi vaikeaa. Ei se tapahdu samantien, kuin napanuora katkaistaisiin. Ainakaan minun puoleltani. Kyllä minä tosi paljon Heikkiä rakastan sydämeni pohjasta. Ei se rakkaus mihinkään katoa, Kärpänen liikuttuu kyyneliin.

Onko mahdollista, että palaatte yhteen?

– En usko.

Asianajaja Heikki Lampelan pahoinpitelysyytteen todisteena oli Hanna Kärpäsen soittaman hätäpuhelun tallenne.

Oheisella ISTV:n videolla on kuunneltavissa ote hätäpuhelutallenteesta. Täältä voit lukea hätäkeskuspuhelun sanasta sanaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?