YouTube-tähden ”kyseenalainen asu” paljasti pakarat – moka vai tyylinäyte? - Viihde - Ilta-Sanomat

YouTube-tähden ”kyseenalainen asu” paljasti pakarat – moka vai tyylinäyte?

26-vuotias YouTube-tähti Tanya Burr hämmensi asuvalinnallaan muotitapahtumassa.

Tanya Burrilla on Youtubessa yli kolme miljoonaa tilaajaa ja hänen videoitaan on katsottu yli 26 miljoonaa kertaa.­

24.11.2015 21:30

Lontoossa nähtiin maanantaina toinen toistaan näyttävämpiä asuja, kun muodin ystävät kokoontuivat juhlimaan The British Fashion Awards -tapahtumaa. Yhden illan kuvatuimmista asuista oli pukenut ylleen 26-vuotias Youtube-tähti Tanya Burr.

Brittilehti Daily Mail kuvailee sivuillaan Burrin asun olleen tyylivirhe, sillä se paljasti tämän korkeavyötäröiset alushousut ja pakarat. Lehti kuvailee Burrin asua kyseenalaiseksi ja toteaa, että muotibloggaajana miljoonansa ansainnut Burr ei itse onnistunut järin hyvin asuvalinnassaan muotitapahtumaa varten.

Burr saapui tapahtumaan niin ikään YouTubesta tutun miehensä Jim Chapmanin kanssa, joka oli valinnut ylleen perinteisemmän asukokonaisuuden.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Valokuvaajiin tottunut Chapman ei ollut moksiskaan, vaikka Chapman innostui nappaamaan hänet syliinsä punaisella matolla. Voit katsoa kuvia tilanteesta ja mekon takaosasta Daily Mailin verkkosivuilta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Aiemmin tänä vuonna pakarat paljastavia iltapukuja ovat suosineet muun mussa seurapiirikaunottaret Paris ja Nicky Hilton. Kotimaisista kaunottarista pakarat paljastavaan mekkoon hiljattain sujahti missikaunotar Sara Sieppi Paratiisihotelli-sarjan lehdistötilaisuudessa.

Sara Sieppi­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?