Ihmemies MacGyverista uusi sarja – Richard Dean Anderson palaa rooliin yhdellä ehdolla

Julkaistu:

Ihmemies
Richard Dean Anderson ei enää suhtaudu yhtä jyrkästi Ihmemies MacGyverin paluuseen.
Hollywood Reporter -sivusto kertoi lokakuussa, että 80-luvun hittisarja Ihmemies MacGyver palaa televisioon. Tuolloin fanien intoa tosin lannisti se, että päätähti Richard Dean Anderson ei sivuston tietojen mukaan ollut halukas palaamaan rooliin.

Sivuston mukaan sarjassa seurataan parikymppisen ihmemiehen seikkailuja ja sitä, kuinka tämä päätyi työskentelemään Phoenix-yhtiölle.

Hollywood Reporterin mukaan Richard Dean Anderson, 65, ei ollut kiinnostunut tekemään edes pikaista paluuta MacGyverin rooliin, vaan MacGyverin rooliin etsittäisiin nuori näyttelijä.

Nyt ihmemies on muuttanut mielensä ja on uutistoimisto AAP:n mukaan valmis keskustelemaan MacGyverin paluusta. Ehtona paluulleen Anderson pitää sitä, että Angus MacGyver esitetään sarjassa ikääntyneenä miehenä.


– Jos esitän vielä MacGyveria, niin hahmon on näytettävä aidolta. Hänen pitää olla vanhempi, hänellä on harmaantuneet hiukset ja hän on ylipainoinen, Richard Dean Anderson pohtii AAP:n haastattelussa.

Suomessa aikoinaan huippusuosittua sarjaa on esitetty uusintana esimerkiksi Kutosella ja TV5-kanavalla. Sarjaa tehtiin seitsemän tuotantokautta vuosina 1985–1992.

Ota kantaa

Katsoitko Ihmemies MacGyveria?

Kyllä 94% En 6%
Ääniä yhteensä 20417

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt