Paljasta pintaa ja vilauttelua! Kylie Jenner ja kumppanit rohkeina American Music Awardseissa

rac

Julkaistu:

paljastelua
Julkkiskaunottaret saapuivat American Music Awardsien punaiselle matolle rohkeissa iltapuvuissa.
Los Angelesissa vietettiin sunnuntaina American Music Awards -gaalaa, jossa useat julkkiskaunottaret näyttivät parasta pukeutumistaan.

Sisarukset Kylie ja Kendall Jenner saapuivat punaiselle matolle rinta rinnan mustissa leningeissään. Taannoin Victoria’s Secretin näytöksessäkin nähty pitkänhuiskea Kendall oli valinnut ylleen selästä ja kyljistä avoimen mustan minimekon. Kyliellä sen sijaan oli mustista nahkakaistaleista ja ketjukirjailusta koottu mekko.


Hiljattain melkoisessa suhdesopassa keitetty No Doubt -laulaja Gwen Stefani saapui juhliin yksin. Yllään hänellä oli alaosastaan täysin läpinäkyvä musta leninki, jonka alta paistoi musta body.

Stefani myös lauloi gaalassa Used To Love You -kappaleen, jonka uskotaan kertovan hänen ex-miehestään Gavin Rossdalesta. Stefani ja Rossdale erosivat kesällä, ja nyt Stefanin on kerrottu seurustelevan The Voice -ohjelmassa hänen rinnallaan tuomaroivan kantritähti Blake Sheltonin kanssa. Myös Shelton erosi vaimostaan kesällä.


Poppari Selena Gomez puolestaan kohautti punaisen paljetti-iltapukunsa hyvin avoimella selkämyksellä, joka oli lähellä paljastaa jopa 23-vuotiaan Gomezin takapuolen.


Kendall Jennerin tavoin Victoria’s Secret -syysnäytöksessä nähty malli Gigi Hadid oli gaalan katseenkääntäjiä. Valkoiseen topin ja hameen yhdistelmään pukeutunut vaalea kaunotar paljasti niin reittä kuin rintamustakin.


Myös laulajatähdet Ciara ja Ellie Goulding näyttäytyivät läpinäkyvyydellä leikittelevissä asuissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt