Huutokauppakeisari ryhtyi karkkilakkoon – laihtui 15 kiloa!

Julkaistu:

laihis
Tv-suosikki Aki Palsanmäki jätti Heli-vaimonsa kanssa karkit 15 viikkoa sitten. – Nyt jaksaa tehdä paremmin töitä, kun on kevyempi, huutokauppakeisari kertoo.
Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki viihdytti lauantaina Putous-katsojia sketsihahmo Irma Rönkön (Jenni Kokander) lapsena.

Ruudussa näkyi solakka Nelosen tv-suosikki. Palsanmäen vaaka näytti keväällä 15 kiloa vähemmän eikä yhtäkään lisäkiloa ole takaisin tullut.

Mies paljasti MTV:n haastattelussa jättäneensä karkkien syömisen. Niitä oli tullut mussutettua varsinkin ajomatkoilla.

– Emme ole syöneet vaimon kanssa viiteentoista viikkoon karkkia. Kyllä siinä on sokerinhimo alkanut unohtumaan, Vuoden esiintyjän Venlalla tammikuussa palkittu Palsanmäki kertoo IS:lle.

Tv-tähti korostaa, ettei ole tarkoituksella tehnyt radikaalia elämänmuutosta, vaan on vain vähän katsonut, mitä suuhunsa laittaa.


– Nyt jaksaa tehdä vähän paremmin töitä, kun on kevyempi. En ole yrittänyt mitään yhtäkkistä elämänmuutosta, että olisin alkanut syödä pelkkiä porkkanoita. Kyllä herkuttelenkin, hän huomauttaa.

Palsanmäki on painanut parin vuoden aikana paljon töitä. Hän ei halua tuputtaa kenellekään laihdutusniksejä.

– Jokainen elää silleen kuin haluaa elää. Toiset on pullukoita, toiset on laihoja. Toiset pitkiä, toiset lyhyitä. Tämä maailma olisi aika onnettoman näköinen, jos kaikki olisivat samannäköisiä. Kun jokaisella on omasta mielestään hyvä olla, ihminen saa olla sellainen kuin on.