Lue Kaunareiden hulluimpia juonenkäänteitä: Kahdesti kuollut, silti hengissä – Leuoillaan hurmannut naistenmies – Muotisuvun superpari

Julkaistu:

Kauniit ja rohkeat
Kauniit ja rohkeat -sarjasta on luvassa maanantaina peräti 7 000. jakso. Sitä ennen muistellaan muutamia huimia juonenkäänteitä ja saippuan merkkihenkilöitä.

Leuoillaan hurmannut naistenmies

Muotisuunnittelija Ridge Forresterin alkuperäinen näyttelijä Ronn Moss oli pitkään sarjan kasvot, missä häntä auttoivat jykevät leukaperät. Hurmuri-Ridge joutui heti aluksi kahden blondin, köyhän Brooken ja rikkaan Carolinen, taistelun kohteeksi.


Hurmuri nai molemmat vuorollaan. Sittemmin Ridge on ollut aviossa myös Carolinen psykiatrin Taylorin kanssa.


Vuosien varrella Ridge on tehnyt lapsia niin Taylorille, Brookelle kuin entiselle heilalleen Morganillekin. Ridgelle on myös selvinnyt, että Eric Forresterin sijaan hänen oikea isänsä onkin Ericin vaimon Stephanien paras ystävä Massimo Marone.

Moss jätti sarjan 25 vuoden jälkeen 2012. Mossin esittämänä Ridge meni lopuksi vielä jälleen kerran naimisiin Brooken kanssa.

Muotisuvun superpari


Eric ja Stephanie Forrester olivat pitkään Kauniiden ja rohkeiden seniorisuperpari, joiden ensimmäinen avioliitto kesti yli 30 vuotta. On heidän ansiotaan, että Forrestereilla on rahaa: pariskunnan menestyvä muotitalo Forrester Creations on pitänyt suvun miehet ja naiset leivässä silloinkin, kun tunne-elämässä on menty vuoristorataa.

John McCookin esittämä Eric on muun muassa mennyt naimisiin poikansa Ridgen pitkäaikaisen rakkaan Brooken kanssa ja saanut tämän kanssa kaksi lasta, Rickin ja Bridgetin. Monimutkaiseksi asian teki se, että Brooken äiti Beth Logan sattui olemaan Ericin nuoruudenrakastettu.


Suvun kovatahtoinen matriarkka Stephanie (Susan Flannery) kantoi miehensä entisistä ja uusista hairahduksista ikuista kaunaa Brookea kohtaan: Stephanie jopa lavasti itsestään kuolemansairaan todistaakseen, että Brooke oli tilaisuuden tullen valmis tappamaan hänet.

Kun Stephanieta näytellyt Susan Flannery poistui sarjasta 2012, se tapahtui tietenkin näyttävästi keuhkosyöpään menehtymällä.

Kahdesti kuollut, silti hengissä

Psykiatri Taylor Hayes taisteli pitkään Brooken kanssa Ridgen rakkaudesta ja voittikin kamppailun kahdesti – ainakin mitä avioitumiseen tulee.


Tayloria näyttelevän Hunter Tylon tauot sarjasta vuosina 1994, 1996 sekä 2002–2004 ovat johtaneet muutamiin sarjan mielikuvituksellisimpiin käänteisiin: ensimmäisellä kerralla Taylor julistettiin kuolleeksi lento-onnettomuudessa, mutta myöhemmin selvisi, että hän olikin joutunut marokkolaisen prinssi Omar Rashidin haaremiin ja vieläpä prinssin kanssa naimisiin.

Toistamiseen Taylor kuoli 2002 saatuaan osuman mielenvikaisen Sheilan, Ridgen isän Ericin entisen sairaanhoitajavaimon, ampuman luodin jälkiseurauksiin. Onneksi prinssi Omar oli kuitenkin tajunnut Taylorin viruneen vielä hengissä ja pitänyt hänet pari vuotta koomassa.


Kun Tylo poistui sarjasta 2013, kirjoittajat antoivat hänen vain kävellä ulos huoneesta. Hyvä niin, sillä Taylor on sittemminkin tehnyt sarjaan lyhyitä pikavisiittejä – ilman kuoleman taakkaa.

Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3 klo 17.25, 7 000. jakso maanantaina 23.11.

Katso kaikki tv-ohjelmat Iltapulusta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt