Vahvistus: Rimakauhua ja rakkautta palaa ruutuihin – ”Kulkevat varpaisillaan keski-iän miinakentällä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Vahvistus: Rimakauhua ja rakkautta palaa ruutuihin – ”Kulkevat varpaisillaan keski-iän miinakentällä”

Uusia jaksoja aletaan kuvata ensi vuoden alussa Britanniassa.

James Nesbittin roolihahmo on nimeltään Adam Williams.­

20.11.2015 1:59

Suosikkisarja Rimakauhua ja rakkautta palaa brittimedian mukaan ruutuihin ensi vuonna uusin jaksoin.

ITV vahvisti asian torstaina. Sarjan mahdollisesta paluusta oli spekuloitu jo kuukausien ajan.

The Guardian kertoo verkkosivuillaan, että sarjan alkuperäisistä näyttelijöistä mukaan on kiinnitetty James Nesbitt, Hermione Norris, John Thomson, Robert Bathurst ja Fay Ripley.

Helen Baxendalea, jonka roolihahmo Rachel kuoli auto-onnettomuudessa, ei ole nimetty mukaan sarjaan. ITV kuitenkin sanoo, että näyttelijäkaartiin tehdään vielä lisäyksiä.

Cold Feet to return to ITV with many of original cast https://t.co/OqXem9h5Ww— The Guardian (@guardian) November 19, 2015

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Luvassa on kahdeksan osaa, ja kuvaukset käynnistyvät helmikuussa Manchesterissa.

– Tämä tuntuu oikealta ajalta palata näiden hahmojen pariin, kun he kulkevat varpaisillaan keski-iän miinakentällä, sarjan luoja ja kirjoittaja Mike Bullen kommentoi.

– He ovat 50-vuotiaita, mutta tuntevat yhä olonsa 30-vuotiaiksi, paitsi edellisillan jälkeisenä aamuna, jolloin he todella tuntevat olonsa ikäisikseen. Heillä on kuitenkin elämää vielä paljon edessä, vaikka ei välttämättä ne vuodet, joita ihminen odottaa.

Sarjaa esitettiin vuosina 1997–2003. Viimeinen jakso houkutteli Britanniassa peräti 10,7 miljoonaa katsojaa television ääreen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?