Näin Antti Reini on muuttunut – katso kuvat vuosien varrelta - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko nuoren Antti Reinin murhaajan roolissa? Näin hän on muuttunut – katso kuvat vuosien varrelta

Antti Reini on esittänyt niin murhaajaa kuin poliisia ja yksityisetsivääkin. Ensi vuonna nähdään, kuinka hän kiipeää Perussa vuorelle tosi-tv-ohjelmassa.

2015: Antti Reini juontaa tänään nelosen Katastrofin anatomia -sarjan viimeisen jakson Finn-Baltic.­

19.11.2015 16:01

Katastrofin anatomia, päätösjakso torstaina 19.11. Nelonen klo 20.00

Antti Reini, 51, on kotoisin Helsingistä, ja on pitkän linjan näyttelijä. Hän teki läpimurtoroolinsa elokuvassa Il Capitano, jonka ohjasi Jan Troell vuonna 1991. Elokuva pohjautuu Juha Valjakkalan Ruotsissa tekemään kolmoismurhaan vuonna 1988.

1991: Antti Reini esitti pääosan murhaajasta kertovassa elokuvassa Il Capitano.­

Tämän jälkeen Antti Reini on tehnyt kymmeniä tv-rooleja ja elokuvaosia. Televisiossa Antti tuli suuren yleisön tietoisuuteen Kylmäverisesti sinun -sarjassa, jossa hän näytteli poliisia Ville Virtasen rinnalla.

2000: Nelosen Kylmäverisesti sinun -tv-sarjan parivaljakko Antti Reini ja Ville Virtanen.­

Hän on esiintynyt yli 40 elokuvassa, muun muassa Aki kaurismäen Kauas pilvet karkaavat -leffassa ja Mika Kaurismäen Haarautuvan rakkauden talo -elokuvassa. Antti Reini on näytellyt myös ruotsalaisissa poliisielokuvissa Wallander ja Johan Falk. Nykyään ja näyttelijällä riittää kysyntää Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Ruotsissa.

2009: Antti Reini näytteli niin ruotsalaisessa Wallanderissa kuin Aki Kaurismäen elokuvassa Haarautuvan rakkauden talo.­

Elokuvista muistetuimmat ovat Vares-leffat. Ensimmäinen Jussi Vares -rooli oli elokuvassa Vares – Pahan suudelma (2011). Mies tunnusti, ettei ole lukenut yhtään Reijo Mäen Vares-kirjaa ennen roolityötään.

2010: Vares – Paha suudelma -elokuvan kuvauksissa Turussa.­

Antti Reini on myös muusikko, joka on soittanut kitaraa useissa kokoonpanoissa, muun muassa Rytque-yhtyeessä. Lisäksi Reini suunnittelee julkaisevansa oman levyn, jolla hän myös haluaa laulaa tekemiään kappaleita.

2011: Anu Sinisalo näytteli Antti Reinin kanssa Vares – Pahan suudelma -leffassa.­

Reini seurustelee näyttelijä Anu Sinisalon kanssa. Julkisuudessa Antti on kertonut, että on jättänyt alkoholin jo kymmenen vuotta sitten.

Antti Reinin uusin elokuva on Vares – Sheriffi, ja tänä syksynä hänet on voinut nähdä televisiossa juontajana Nelosen Katastrofin anatomia -sarjassa.

2015: Tämän vuoden töihin kuuluvat muun muassa Vares – Sheriffi -leffa ja television kiinnostavan Katastrofin anatomia -sarjan juontaminen.­

Ensi vuoden puolella esitetään MTV3-kanavalla uusi kotimainen seikkailuohjelma Huippujengi, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä – mukana Antti Reini – lähtee tavoittelemaan Perun Andeilla sijaitsevan vuoren huippua.

2015: Antti Reini ja Anu Sinisalo kuvattiin tänä vuonna Solarfilmin 20-vuotisjuhlissa.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?