Charlie Sheenin näyttelijäisä avautui poikansa hiv-paljastuksesta: ”Kuin astelisi omaan teloitukseensa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Charlie Sheenin näyttelijäisä avautui poikansa hiv-paljastuksesta: ”Kuin astelisi omaan teloitukseensa”

Miehen puolikkaat -tähden isä Martin Sheen toteaa, että hiv-positiivisuudesta kertominen on vaikein asia, mitä hänen poikansa on ikinä tehnyt.

18.11.2015 20:54

Tiistaina Today Show -ohjelman haastattelussa hiv-positiivisuutensa myöntäneen näyttelijä Charlie Sheenin, 50, näyttelijäisä Martin Sheen, 75 on kertonut poikansa paljastuksen herättämisestä tunteista Naples Daily News -lehden haastattelussa.

– Asiasta kertominen oli vaikein asia, mitä hän (Charlie) on ikinä tehnyt. Hän ikään kuin sinetöi asian soittaessaan Matt Lauerille (ohjelman toimittaja) ja kysyessään, voisiko esiintyä ohjelmassa, Martin Sheen kertoi lehdelle.

– Hän keräsi voimia tarinan kertomiseen useiden kuukausien ajan, ja me rohkaisimme häntä kertomaan asiasta. Hän kuitenkin perui aina aikeensa kerta toisen jälkeen. Asian kertominen oli hänelle aivan sama kuin omaan teloitukseen asteleminen, isä-Sheen pohti.

Martin Sheenin tunnteuijmpaan rooleihin kuuluvat pääosa elokuvassa Ilmestyskirja. Nyt ja Josiah Bartletin rooli West Wing -sarjassa.­

Charlie Sheen kertoi Matt Lauerin haastattelussa saaneensa diagsoosin nelisen vuotta sitten, kun hän hakeutui lääkäriin tyrmäävien päänsärkyjen ja järkyttävien migreenien vuoksi. Sheen kertoi, ettei ole varma, miten sai tartunnan. Martin Sheen kertoo Naples Daily Newsin haastattelussa, ettei tiennyt poikansa aikeista kertoa asiasta julkisesti kuin vasta samana päivänä, kun tämä esiintyi Today Show’ssa.

– Näin hänet lauantai-iltana. Minä ja vaimoni menimme tapaamaan häntä kertoaksemme, että olemme hänen tukenaan ja jos hän haluaa, että osallistun ohjelmaan, perun menoni. Charlie kieltäytyi, hän halusi hoitaa asian täysin yksin.

Paparazzit kuvasivat Charlie Sheenin matkalle hotelilleen New Yorkissa päivä kohuhaastattelun jälkeen.­

Martin Sheen kertoo katsoneensa lähetyksen ja olleensa ylpeä pojastaan.

– Hän paljasti salaisuutensa, joita meillä kaikilla on, julkisesti. Asian kertominen on varmasti ollut suuri helpotus ja ihmeellinen mahdollisuus.

– Katsoin, kun hän paljasti yksin pimeimmän ja suurimman salaisuutensa. En voinut uskoa sitä rohkeutta, jota todistin, ja se oli minun poikani, Martin Sheen totesi ylpeänä.

Charlie Sheen kertoi hiv-positiivisuudestaan Today Show -ohjelmassa.­

Martin Sheen on toiminut pitkään hiv- ja aids-tietoisuuden hyväntekijänä.

– Toivon, että tämä on Charlie voi loppuelämänsä tuntea itsensä vapaaksi mieheksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?