Charlie Sheen kertoo lähteiden mukaan hiv-positiivisuudestaan tänään tiistaina. - Viihde - Ilta-Sanomat

Mediat: Charlie Sheen on hiv-positiivinen

NBC-kanava tiedotti Charlie Sheenin, 50, antavan tänään tiistaina paljastavan henkilökohtaisen ”ilmoituksen”.

16.11.2015 20:30 | Päivitetty 17.11.2015 9:27

National Enquirer -lehti uutisoi eilen maanantaina Charlie Sheenin olevan hiv-positiivinen. Luotettavana lähteenä pidetty TMZ-sivusto vahvistaa Sheenin kertovan tiistaina hiv-positiivisuudestaan. TMZ kertoo saaneensa tietonsa NBC:n lähteistä. Sheen antaa haastattelun Todayn Matt Lauerille.

People-lehti vahvistaa Sheenin olevan hiv-positiivinen. Hollywoodin kriisimanageriksi nimetty Howard Bragman kertoo Sheenin asioidenhoitajien ottaneen häneen yhteyttä puoli vuotta sitten. Hän uskoo Today haastattelun tuovan Sheenille sympatiaa, mutta myös voi johtaa entisten seksikumppaneiden haasteisiin.

Bragman sanoo Sheenin saavan hoitoa, ja monet ihmiset näyttelijän elämässä tietävät sairaudesta.

– Hoito on jatkunut jo tovin, mutta hän ei välttämättä halua puhua siitä.

– Olen itse tiennyt tästä jo kauan, se ei yllätä minua. Olen pahoillani hänen puolestaan.

TMZ:N mukaan Sheen on tiennyt sairaudestaan reilun vuoden. Hän uskoutui muutamille ystävilleen asiasta, mutta tieto lähti vuotamaan. Tämä taas johti entisten seksikumppaneiden haasteuhkauksiin ja hiljaiseksi maksamisiin. Sheenin hiv-positiivisuudesta ensimmäisenä uutisoinut National Enquirer kertoo Sheenin pulittaneen naisille jopa 9,3 miljoonaa euroa.

National Enquirerin mukaan Charlien ex-vaimo Brooke Mueller on pelännyt Sheenin mahdollisesti tartuttaneen myös hänet.

 

RadarOnline on kirjoittanut jo pitkään Hollywoodin pahasta pojasta, joka sairastaa hiv:tä hänen nimeään mainitsematta. Miehellä on kerrottu olleen useita tunnettuja seksikumppaneista pornotähdistä näyttelijöihin.

Tv-tähti on ylpeillyt harrastaneensa seksiä yli 5000 naisen kanssa.

People sai kiinni Sheenin pitkäaikaisen tiedottajan Jeff Ballardin, joka yllätti kertomalla, ettei työskentele enää Sheenille.

–Meille tuli riitaa siitä, miten käsittelemme tilannetta ja päätimme lähteä eri teille. Olemme olleet ystäviä 35 vuotta, ja rakastan häntä. Toivon hänelle kaikkea parasta.

SUNNUNTAINA julkisuuteen astui nainen, joka väittää olevansa yksi Hollywood-tähden entisistä naisystävistä. Hän ei puhunut miehestä nimellä. 27-vuotiaaksi blondiksi kuvailtu nainen kertoo Daily Mailille nimettömänä antamassaan haastattelussa, että hän uskoo miehen salanneen tartuntansa seksikumppaneiltaan.

Nainen väittää, että mies on harrastanut seksiä yli 50 aikuisviihdealalla työskentelevän naisen kanssa. Hän pelkää Hollywoodissa paljastuvan useita muitakin hiv-tartuntoja lähiaikoina.

27-vuotias nainen kertoo käyneensä hiljattain itsekin testeissä ja saaneensa terveen paperit.

Nainen tapasi näyttelijän tämän järjestämissä juhlissa vuonna 2011. Hän saapui juhliin neljän muun aikuisviihdealalla työskentelevän naisen kanssa. Hän kertoo tehneensä Hollywood-tähden kanssa lähempää tuttavuutta ja päätyneensä harrastamaan tämän kanssa seksiä. Nainen hakeutui yhteisen illan jälkeen lääkäriin, sillä ehkäisy oli pettänyt, ja hän tiesi miehellä olevan useita seksipartnereita.

– Kondomi petti. En saanut tartuntaa, mutta tulin raskaaksi, nainen sanoo ja kertoo päätyneensä raskaudenkeskeytykseen.

– Olen käynyt sukupuolitautitesteissä säännöllisesti ammattini takia, ja aion vastaisuudessakin käydä testeissä aivan varmuuden vuoksi. Olen aivan varma, etten ole saanut tartuntaa, mutta olen huolissani muiden tyttöjen puolesta.

Aikuisviihdealalla pelätään ex-tyttöystävien puolesta. Nainen tuntee monet näyttelijän entisistä naisystävistä hyvin ja on nähnyt heidät näyttelijän kanssa usein.

– En tietenkään voi kysyä tytöiltä päin naamaa, että ovatko he saaneet tartunnan, enkä usko että he haluaisivat edes puhua siitä. Tällaiset asiat ovat yksityisasioita, eikä niistä puhuta muille.

Hän kertoo aikuisviihdealalla työskentelevien naisten keskustelevan näyttelijän väitetystä tartunnasta paljon.

– Monet tytöt ovat peloissaan ja pelkäävät saaneensa tartunnan. Monet ovat kertoneet, että näyttelijä on tapaillut alalla työskenteleviä naisia aivan parin viime kuukauden aikana.

Charlie Sheen ja Brooke Mueller olivat aviossa vuodet 2008-2011. Heillä on kaksoset.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?