Esitti suorassa lähetyksessä Jeesusta – aukeaako rap-artisti Junolle uusi ura näyttelijänä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Esitti suorassa lähetyksessä Jeesusta – aukeaako rap-artisti Junolle uusi ura näyttelijänä?

Rap-artisti Juno eli Jon Korhonen-Hurmerinta on saanut itselleen jalansijaa näyttelijänä.

16.11.2015 17:41

Rap-artistina paremmin tunnettu Juno tekee debyyttinsä valkokankaalla maaliskuussa, kun Antti J. Jokisen ohjaama Pahan kukat saapuu elokuvateattereihin. Juno esittää jengidraamassa yhden päärooleista.

– Se kuvattiin puolitoista kuukautta sitten. Aika nollista lähdettiin, piti muistaa vuorosanat ja leikkiä osaavansa näytellä, Juno kertoi IS:lle.

Räppäri paljasti saaneensa roolin vaimonsa Janna Hurmerinnan kautta.

– Antti soitti Jannalle ja kysyi, voisiko hän kysyä aviomieheltään hänen kiinnostustaan kuvauksiin. Kaikesta kiinnostuneena ihmisenä vastasin heti, että totta kai.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sunnuntaina Juno esiintyi suorassa lähetyksessä Nelosen viihdeohjelma Triplassa. Hän kuului ohjelmassa Lotta Kaihuan, Pihla Penttisen, Paavo Kinnusen ja Ylermi Rajamaan Quattro Sketsioni –ryhmään ja esitti mm. Jeesusta.

– Se meni ihan hyvin näin ateistiselta ihmiseltä, Juno naureskeli.

– Ajattelin ensin, että se jännittäisi ihan sikana, mutta se olikin vaan hauskaa.

Junon mukaan ”kaikki leffa- ja telkkarihommat ovat tuntuneet niin siistiltä”, että hän voisi tehdä niitä tulevaisuudessa enemmänkin. Letkeä räppäri on tarvittaessa valmis uusimaan roolinsa myös Vapahtajana.

– Jos nyt jossain seurakunnassa on tylsää ja tarvitsevat joulunäytelmään jonkun esittämään Jeesusta, niin mä olen valmis!

Videolla Juno näyttelee Jeesusta Nelosen viihdeohjelma Triplassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?