Viihde

Toinenkin Salkkarit-tähti katoaa ruudusta: ”Ikävä tulee”

Julkaistu:

äitiysloma
Toista lastaan odottava näyttelijä Sara Parikka on jäänyt äitiyslomalle.
IS kertoi eilen, kuinka kahdeksan vuotta Salatuissa elämissä näytellyt Anneli Ranta joutui jättämään suosikkisarjan. Näin ollen Rannan näyttelemää Helena Kuulaa ei ainakaan enää toistaiseksi nähdä sarjassa.

Keväällä toinenkin Kuula katoaa Pihlajakadulta. Peppi Kuulaa näyttelevä Sara Parikka on näet jäänyt äitiyslomalle, joka heijastuu ensi keväänä esitettäviin jaksoihin. Nyt nähtävät Salattujen elämien jaksot on kuvattu kesällä.

– Sara katoaa ruudusta maaliskuun lopulla. Mutta kyllä hänkin varmaan pysyy tarinassa mukana off-screen, eli emme ole kirjoittamassa häntä kaukomaille tai mitään muuta pysyvämpää, sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö kertoo IS:lle.

Hän ei osaa sanoa, miten pitkään Parikka on poissa sarjasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Toivotaan, että hommat jatkuvat joskus, kun hän on valmis palaamaan mammalomalta.

Parikka paljasti jäävänsä äitiyslomalle perjantaina Instagramiin lataamassaan kuvassa, jonka kuvatekstiin hän oli kirjoittanut ”Äippäloma änyytee NYT”.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parikka ja hänen aviomiehensä, niin ikään Salatuissa elämissä näyttelevä Mikko Parikka odottavat toista yhteistä lastaan. Pariskunnalla on entuudestaan Matilda-tytär.

Äijö muistaa Sara Parikan kuvanneen Nightmare 2 - Painajainen jatkuu -elokuvaan vain pari kuukautta ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen.

– Hän teki siinä ihan hemmetin rankan roolin. Sara on yksi esimerkillisimpiä ja omistautuneimpia nuoria näyttelijöitä, joiden kanssa mulla on ollut kunnia tehdä töitä, Äijö kehuu.

– Ikävä tulee!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt