Viihde

Junon ja Janna Hurmerinnan häistä vain kolme kuukautta – ”Ollut vähän vuoristorataa”

rac

Julkaistu:

avio-onni
Rap-artisti Juno ja laulaja Janna Hurmerinta avioituivat elokuun lopulla.
Laulaja Janna Hurmerinta, 33, ja rap-artisti Jon ”Juno” Korhonen, 28, viettivät häitään elokuussa. Pyhän toimituksen myötä Junon sukunimi vaihtui muotoon Korhonen-Hurmerinta.

Juno nähdään tällä viikolla Nelosen viihdeohjelma Triplassa. Hän kertoo ohjelman haastattelussa hankkineensa kaksiosaisen sukunimen varsin erikoisesta syystä.

– Dj aina v***li, että olen Suomen yleisin jätkä, kun mun nimi on Jon Korhonen. Että siitä puuttuu vain yksi i-kirjain, Juno kertoo.


– Yleensä aina naiset vaihtavat sukunimeä. Sitten ajattelin, että voisin olla poikkeustapaus ja ottaa kaksiosaisen sukunimen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Niinpä Juno on päässyt puolestaan näpäyttämään tiskijukkaa:

– Nyt mä voin kiusata meidän dj:tä ja sanoa, ettei nimeni enää olekaan niin yleinen.

Samaisessa haastattelussa Juno valottaa myös avioelämän sujumisesta.

– Kun kaksi taiteilijaa ovat yhdessä, niin onhan se aina välillä hankalaa ja vähän vuoristorataa. Mutta muuten on mennyt tosi hyvin, ei ole mitään valittamista.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Junon mukaan pariskunnan arki ei ole ehtinyt vielä alkaa kunnolla.

– Häiden jälkeen Janna alkoi tehdä levyä ja sitten me oltiin häämatkalla. Nyt tässä on ollut vähän tällainen suvantovaihe.

– Pitäisi kysyä lähempänä kesää, että mikä on meininki. Sitten voi tulla niitä ärräpäitä, kun toista ei näe oikeasti johonkin viikkoon. Silloin voi alkaa oikeasti vähän painaa.

Videolla Juno kertoo avioelämästään sekä osallistumisestaan Tripla-viihdeohjelmaan.

Tripla sunnuntaisin klo 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt