Kolmiodraaman uusi käänne: Pettikö ex-mies Gwen Stefania lastenhoitajan kanssa?

rac

Julkaistu:

Huhumylly laulaja Gwen Stefanin avioeron syistä kiihtyy. Nyt parin tuntevat lähteet sanovat US Weekly -lehdelle, että ex-mies Gavin Rossdale olisi kärähtänyt uskottomuudesta.
US Weeklyn lähteiden mukaan musiikkimaailman superparin 13-vuotinen avioliitto päättyi, koska Gavin Rossdale, 50, petti Stefania, 46, perheen lastenhoitajan kanssa. Lähteiden mukaan salasuhde kesti kolmen vuoden ajan.

– Se tapahtui aivan Gwenin nenän alla, lähde kuvailee lehdelle.

US Weeklyn mukaan suhde paljastui helmikuussa, kun Rossdalen puhelimeen kytketyltä tabletilta löytyi parin viestinvaihtoa ja muun muassa alastonkuvia lastenhoitajasta. Viestittelyn huomasi toinen perheessä työskennellyt lastenhoitaja, joka kertoi asiasta Stefanille.

Lehti ei tavoittanut Stefanin edustajaa. Rossdalen edustaja ei suostunut kommentoimaan asiaa.

Kesällä erostaan ilmoittaneen parin ympärillä on ennenkin liikkunut pettämishuhuja puolin ja toisin. Stefani myönsi loppusyksyllä löytäneensä uuden onnen country-laulaja Blake Sheltonin kanssa. Tämä sai Rossdalen epäilemään, että Stefani olisi aloittanut suhteen jo avioliittonsa aikana. Stefanin ja Rossdalen tavoin myös Blake Shelton ja hänen laulajaexänsä Miranda Lambert ilmoittivat erostaan viime kesänä.

Stefanilla ja Rossdalella on kolme lasta, joista vanhin on yhdeksänvuotias ja nuorin runsaan puolentoista vuoden ikäinen.

Yllä olevalla videolla esiintyvät Gwen Stefani ja hänen uusi rakkaansa Blake Shelton.