Salkkari-jaksossa raju päätöskohtaus – Akin ampuja selvisi - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkari-jaksossa raju päätöskohtaus – Akin ampuja selvisi

Alkuillasta esitetty Salatut elämät -jakso päättyi rajusti. Mikäli et ole vielä nähnyt illan jaksoa, kannattaa varoa juonipaljastuksia.

11.11.2015 22:07

Salatuissa elämissä elettiin jälleen jännittäviä hetkiä, kun jakso päättyi Aki Nikkisen ampumiseen. Sarjassa oli jo ennestään tiedossa, että Nikkinen ammutaan, mutta ampuja jäi vielä tähän iltaan saakka epäselväksi.

Rajun ampumakohtauksen näet MTV:n Katsomosta.

MTV3:lla keskiviikkoiltana kello 19:30 alkaneessa jaksossa selvisi, että Akin ampui hänen vaimonsa Helena Kuula. Anneli Rannan esittämä Helena meni tolaltaan, kun hänelle selvisi, ettei Aki ollut missään vaiheessa rakastunut häneen.

Sami Uotilan esittämä Salkkari-ilkimys Aki oli manipuloinut Helenan kanssaan naimisiin ja paljasti tälle kaiken nyt nähdyn jakson päätteeksi. Aki muun muassa iloitsi, ettei hänen enää ikinä tarvitse koskea Helenaan, josta hän ei ole missään vaiheessa edes pitänyt.

Jakso päättyi Helenan kyyneliin ja äkilliseen päätökseen vetää esiin ase ja ampua Akia rintaan. Jakson päätteeksi Aki jäi makaamaan verilammikossa lattialle.

Toistaiseksi ei ole tiedossa kuoleeko Aki.

Sarjaan viime vuonna palannut Sami Uotila sanoi IS:n haastattelussa uskovansa, että Aki pysyy kuvioissa pitkään.

– Sopimusasioita en sinänsä voi spekuloida, mutta kyseessä ei ole lyhyt vierailu. Olen tullut pysyäkseni, Uotila lupasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?