Silmäleikkaus ja kasvojen ihon rei’itys: näin paljon Anne, 28, muuttui tv-ohjelmassa – katso kuvat ennen ja jälkeen! - Viihde - Ilta-Sanomat

Silmäleikkaus ja kasvojen ihon rei’itys: näin paljon Anne, 28, muuttui tv-ohjelmassa – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Junan konduktöörinä työskentelevä Anne kävi Avan Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa läpi nuorentavan tyylimuutoksen.

Annen kasvoja hoidetaan Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa plastiikkakirurgiayrityksessä kasvojen rei’ittämisellä ja radioaalloilla.­

11.11.2015 21:59

Avan Vuosia nuoremmaksi -sarjan keskiviikkoillan ohjelmassa otettiin kovat keinot käyttöön: junan konduktöörinä työskentelevä 28-vuotias Anne kävi läpi muun muassa silmäleikkauksen sekä kasvojen rei’ittämisen ja radioaalloilla pommittamisen, jotta hänet saatiin näyttämään jälleen ikäiseltään.

Ennen tyylimuutosta Helsingin keskustan ohikulkijat arvasivat Annen iäksi 33–45 vuotta. Ikäarvausten keskiarvo oli 35 vuotta.

– Työkavereillani on minulle ihan oma kutsumanimi. He käyttävät minusta kutsumanimeä ”Nanne-täti”, Anne tunnustaa ohjelmassa.

Ennen tyylimuutosta: 28-vuotias Anne kertoi ohjelmassa käyneensä edellisen kerran kampaajalla ja meikattavana hääpäivänään.­

Uusien vaatteiden valitsemisen, silmäleikkauksen, kasvohoidon, hiustenleikkuun ja meikkauksen jälkeen Helsingin keskustassa tavatut ohikulkijat arvelivat Annen olevan kaikkea 17:n ja 29 vuoden väliltä. Uusien arvausten keskiarvo oli 26 vuotta.

Tyylimuutoksen jälkeen: Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa Anne sai uudet vaatteet ja uuden hiustyylin, kävi silmäleikkauksessa ja ihohoidossa sekä meikattavana.­

Kahden lapsen äiti Anne kertoi ohjelmassa, että hän oli käynyt kampaajalla tai meikattavana viimeksi silloin, kun meni naimisiin. Kampaaja Piatu Puhakka lyhensi hänen hiuksensa ohjelmassa kerrostetuksi polkkatukaksi ja värjäsi sen purppuranpunaiseksi.

Stylisti Teri Niitti valitsi Annen päälle pitsikorkokengät, napakasti istuvan keltaisen mekon sekä sen päälle mustan nahkatakin.

Annen rasvoittuvaa ihoa ohjelmassa hoidettiin plastiikkakirurgiayrityksessä ns. matrix-hoidolla, jossa ihon pintaan tehdään ensin pieniä reikiä, ja sen jälkeen rikottua ihonpintaa pommitetaan radiotaajuuksin. Hoidon tavoitteeksi ohjelmassa kerrottiin saada iho reagoimaan niin, että iho ryhtyy kasvattamaan kudosten määrää.

Ihokäsittelyn jälkeen Annen (oik.) kasvot ehosti ohjelmassa meikkaaja Piia Hiltunen.­

Silmälaseista Anne pääsi eroon käymällä silmäleikkauksessa.

Anne Kukkohovin juontamasta Vuosia nuoremmaksi -ohjelmasta on olemassa myös brittiläinen ja yhdysvaltalainen versio, jotka tunnetaan nimellä 10 Years Younger.

Vuosia nuoremmaksi -ohjelmaa esitetään Avalla keskiviikkoisin klo 21.00.

Katso kaikki päivän ohjelmatiedot Iltapulusta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?