Suomalainen tuotantoyhtiö mukana Hollywood-tuotannossa – ”Haluan näyttää maailmalle, mitä meillä voi olla annettavana”

Julkaistu:

Hollywoodin megatähdistä kertovan tv-sarjan avausjuonnot kuvataan Suomessa.
Oululaisen prinssi Rami Jaber Al Husseinin perustama tuotantoyhtiö RNG Media on solminut tuotantosopimuksen Hollywoodin megatähdistä kertovasta tv-sarjasta yhdysvaltalaisen Star Club Ltd:n kanssa. Megatähtien sosiaalisen median operaatioita hallinnoivalla StarClub Ltd. on maailmanlaajuisesti tunnettu.

– Monien vaiheiden jälkeen on hienoa RNG Medialle ja StarClubille päästä tekemään sarjaa, jolla on kaikki edellytykset tulla maailmanlaajuiseksi hitiksi. StarClubin tähdet ovat ehdotonta eliittiä ja huipputason ammattilaisia, joiden kanssa koneista saadaan kaikki kierrokset irti, yhtiön medialle lähettämässä tiedotteessa kerrotaan.

Megatähdistä kertova sarjassa esitellään elokuva-, musiikki- ja urheilutähtiä ja tutustutaan ihmisiin paremmin kulissien takana sekä perehdytään vaikuttaviin autokokoelmiin. Ensimmäinen jakso on jo kuvattu Los Angelesissa lokakuun aikana ja neuvottelut sarjan eri jakelukanavista ovat käynnissä. Sarja on tarkoitus saada kansainväliseen levitykseen.

Tiedotteen mukana sarjassa nähdään liuta Hollywoodin supertähtiä. Ensimmäiset jaksot esittelevät rap-artisti Ludacrisin ja näyttelijä Amaury Nolascon.

Instagramissa prinssi Rami Jaber poseeraa Ludacrisin kanssa. Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.Sarjassa nähdään myös Steven Tyler, Kanye West, Lewis Hamilton, Snoop Dogg, Charlie Sheen, Wesley Snipes, Robert Downey Jr., Vin Diesel ja Kylie Jenner.

Tuotantoyhtiö lupaa Suomelle näkyvyyttä, sillä jaksojen avausjuonnot kuvataan Pohjois-Suomen maisemissa.

– Kun ryhdyin kehittelemään sarjaa, pohdin samalla kuinka tuoda esille Suomea ja kotikaupunkiani Oulua. Olen äärimmäisen kiitollinen molemmille ja haluan näyttää maailmalle, mitä meillä voi olla annettavana, toteaa, prinssi Rami Jaber toteaa tiedotteessa.

Yli kymmenen vuotta rallia maailmalla ajanut prinssi Rami Jaber Al Husseini, 33, saapui Suomeen runsaat viisi vuotta sitten, ja jäi saman tien. Viime aikoina hän on työskennellyt elokuvabisneksessä.