Mitä tapahtui Justin Bieberille? Jo toinen romahdus parin päivän sisään - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä tapahtui Justin Bieberille? Jo toinen romahdus parin päivän sisään

Justin Bieberin keikka Oslossa päättyi vain yhden kappaleen jälkeen. Kyseessä on jo toinen kerta parin päivän sisään kun Bieber on hermostunut kesken esiintymisen.

30.10.2015 12:38

Kanadalaispoppari Justin Bieberin minikonsertti Oslossa lopahti ennen aikojaan.

NRK:n verkkosivujen mukaan Justin Bieber suivaantui yleisön käyttäytymiseen ja marssi pois lavalta esitettyään vain yhden kappaleen. Välikohtaus sai alkunsa erään fanin läikytettyä lavan reunalle nestettä.

Bieber esiintyi 1000 fanille torstain minikonsertissa. Bieberin tempaus on herättänyt paljon ihmetystä popparin fanien keskuudessa.

Bieber selvensi torstai-illan tapahtumia omalla Instagram-tilillään.

– Päätin keskeyttää show’n, koska ihmiset eturivissä eivät kuunnelleet. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät minun näkökulmani. En aina käsittele asioita oikealla tavalla, mutta olen ihminen ja yritän tulla paremmaksi vastaamisessa enkä reagoi, hän kirjoitti.

Bieber pyysi anteeksi faneiltaan ja kuvaili viikon olleen hänelle raskas.

Keskeytti myös radiohaastattelun

Kyseessä on jo toinen kerta kun hän päättää keskeyttää esiintymisen ennen aikojaan. Bieber oli aiemmin tällä viikolla espanjankielisessä radiohaastattelussa, joka sekin loppui lyhyeen.

–Valitettavasti tämä vaikutti ihmisiin, myös minuun. Takana olleiden ihmisten puolesta olen niin pahoillani ja pyydän anteeksi kaikilta niiltä, jotka ovat saattaneet pettyä. Anteeksi, että haaskasin tv-ihmisten aikaa, mutta hyvitän tämän varmasti seuraavalla kerralla kiertueella... Rakkaudella Justin, Bieber kirjoitti Instagramiin.­

Juontajakolmikko esitti Bieberille useita erikoisia kysymyksiä, jotka saivat popparin hämilleen.

– Oletko pyytänyt anteeksi sitä, että olet supertähti, Bieberiltä tiedusteltiin.

Bieber pälyili ympärilleen ja puri huulta. Mirror-lehden mukaan näytti siltä, että Bieber ei ymmärtänyt aksentilla puhuvien juontajien kysymyksiä.

– Onko enää olemassa ihmisiä, joita voisit kiittää? häneltä kysyttiin. Kysymyksellä viitattiin MTV EMA -gaalaan, jossa Bieber nappasi peräti kuusi pystiä.

– Haluan nauttia hetkestä, enkä miettiä muita, Bieber selvensi.

Laulaja jaksoi vastailla kysymystulvaan taukoon asti. Heti musiikin alkaessa soida, Bieber ryntäsi ulos studiosta ja jätti juontajat odottamaan turhaan paluutaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?