Anu Saagimin ilkeys järkytti tv-katsojia – Maria Veitola kohujaksosta: ”Leikkaajat tekivät Anulle palveluksen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anu Saagimin ilkeys järkytti tv-katsojia – Maria Veitola kohujaksosta: ”Leikkaajat tekivät Anulle palveluksen”

Julkaistu: 28.10.2015 22:01

Anu Saagim totesi muun muassa ruokahalunsa menevän Maria Veitolan ”hirveän ulkonäön” vuoksi.

Tunteet kuumenivat, jo etukäteen kohua herättäneessä, Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa myös kotikatsomoiden puolella, kun ohjelma tänään esitettiin mtv3-kanavalla. Toimittaja Maria Veitola vieraili jaksossa muotoilija Ristomatti Ratian luona Helsingin Kaivopuistossa. Ratian puoliso Anu Saagim asuu Virossa, mutta saapui jaksossa vierailulle aviomiehensä luo.

Usein sanomisillaan kohauttanut Saagim solvasi muun muassa Maria Veitolan ulkonäköä todeten ruokahalunsa menevän tämän ”hirveän ulkonäön” vuoksi.

Maria Veitola kertoi Twitter-tilillään nähneensä jakson itse myös ensimmäistä kertaa tänään.

–  Uh&huoh. Voin kertoa, että leikkaajat ovat tehneet Anulle palveluksen, Veitola paljasti.

Oli muuten erikoista olla #yökylässä paikassa, jossa minusta ei pidetty. En oikein tiennyt, miten käyttäytyä. pic.twitter.com/LzpDsXlxpq— Maria Veitola (@MariaVeitola) 28. lokakuuta 2015

Useat katsojat viestittivät Veitolalle tuntevansa tätä kohtaan myötätuntoa, katsojat myös ihmettelivät, kuinka Veitola kesti Saagimin ilkeilyä vuorokauden ajan.

Olen tavannut Anu Saagimin ja hän oli silloin herttainen... Miksi hän käyttäytyy nyt tässä ohjelmassa kuin NARSISTI BARBAARI!? #yökylässä— Viivi Avellán (@viiviavellan) 28. lokakuuta 2015

Aiemmin Veitola kertoi ohjelman lehdistötilaisuudessa tunnelman olleen Ristomatti Ratian kanssa hyvä, mutta muuttuneen, kun Anu tuli taloon. Ratia sai puolelleen myös tv-katsojien sympatiat.

– Ohhoh, aikamoisen jyrän alle on Ristomatti Ratia itsensä ajanut, käyttäjä @ViiviVuorinen ihmetteli.

– En yhtään ihmettele että Risto-Matti on ihan fine tämän asumisjärjestelyn kanssa @Sanna_Rasanen kommentoi.

Useat katsojat kertoivat olevansa järkyttyneitä Saagimin ilkeästä käytöksestä ja piikittelevästä käytöksestä. Monet kuitenkin totesivat, että Saagim käyttäytyy ilkeästi, jotta saisi ihmisissä aikaan vastareaktion.

– Anu Saagim käyttäytynee noin, jotta me reagoitaisiin näin. Ja hetki taas muistettaisiin kuka hän on. @LauraHongisto totesi.

– En kestä! Mä oisin alkanu itkemään jo 200 kertaa tuon emännän seurassa. @lauratauri totesi.

Toisaalta. Anu on mitä on eikä yritä esittää kivaa vain siksi, että katsojat tykkäis. Tai sit sil on erittäin hyvä draamantaju? #yökylässä.— Laura Haimila (@laurahaimila) 28. lokakuuta 2015

Maria Veitola kuvaili ohjelman lehdistötilaisuudessa tunnelman olleen Ristomatti Ratian kanssa hyvä, mutta muuttuneen, kun Anu tuli taloon.

– Joskus ihmisten kemiat eivät vain kohtaa, Veitola totesi IS:lle.

– En huolehtinut Anun mielestä itsestäni riittävästi, pukeudun todella rumasti, meikkaan huonosti. Luulen, että hän ei tykännyt minusta, koska olen hänen mielestään ällöttävän näköinen ja tyylinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?