Kaduttaako Miss Suomi -kisaan lähteminen, Rosa-Maria Ryyti? – ”Totta kai on tullut paha mieli” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaduttaako Miss Suomi -kisaan lähteminen, Rosa-Maria Ryyti? – ”Totta kai on tullut paha mieli”

Vaikka Miss Suomen titteli on monen pikkutytön unelma, voi misseys olla todellisuudessa yllättävänkin rankkaa.

Rosa-Maria Ryyti ei lue hänestä kirjoitettuja ilkeitä kommentteja.­

29.10.2015 15:46

Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti on joutunut keskelle mediahässäkkää treenimääränsä, tyylinsä ja somekäyttäytymisensä vuoksi.

Torstaina uutisoitiin Ryytin käyneen keskustelemassa aiheista missikeisari Eino Makusen ja Miss Suomi -kiertuetta pyörittävän Sunneva Kantolan kanssa.

Kolmikko tuli siihen tulokseen, että Ryyti on edelleen lähdössä edustamaan Suomea Miss Universum -kilpailuun Las Vegasiin joulukuun alussa, mutta käytöksen on muututtava ja treenitahdin täytyy koventua.

Rosa-Maria Ryyti myöntää saaneensa kesällä muutaman ylimääräisen kilon, mutta tehokas treeni on jo alkanut tuottaa tulosta. Kuva heinäkuulta.­

Ryytiä tullaan muutenkin valmentamaan lähes kuukauden mittaiseen kisakoitokseen.

– Minua on henkisesti valmistettu siihen, että miten siellä ollaan ja mihin kannattaa varautua. Ollaan myös treenattu kävelyä ja esiintymistä yleensäkin ja kuvauksia on ollut ja on tulossa, että saa poseeraamiseen treeniä eri valokuvaajien kanssa. Ja mekkoja etsitään, pääiltapukua ei ole vielä, Ryyti luettelee.

Miss Suomi kertoo saaneensa missivuotensa aikana paljon tukea läheisiltään. Hän on myös läheinen ystävä toisen perintöprinsessansa Saara Ahlbergin kanssa.

– Onneksi on ystävät ja perhe, ei tätä välttämättä jaksaisi yksin. On hyvä, ettei jäänyt kaikki Ouluun kun muutti Helsinkiin, olisi ollut kauheaa olla yksin ihan uudessa paikassa. Onneksi on vanhoja ja uusia ystäviä, ja kaikki on aika hyvin, Ryyti iloitsee.

Heti missivuoden alkuun julkisuudessa käytiin keskustelua Ryytin mitoista ja painosta, ja hän on saanut muutenkin kritiikkiä osakseen. Kesällä uutisoitiin myös Ryytin eronneen Hunks-poikaystävästään Riku Salmisesta.

Rosa-Maria sai pusun silloiselta poikaystävältään Riku Salmiselta kruunaamisensa jälkeen.­

Onko koskaan tullut oloa, että olisi kannattanut jättää koko Miss Suomi -kisat väliin?

– Mitä on ollut oikeasti ilkeitä juttuja, niin totta kai niistä on tullut paha mieli ja olen miettinyt, että tämmöistäkö tämä nyt sitten oli, Ryyti myöntää.

– Minulle on tärkeintä se, ettei ystäviäni ja perhettä vedetä mihinkään asioihin, se on väärin. Itse olen leikkiin ryhtynyt ja saan leikin kestää, mutta he eivät. On ollut kaikkia suhdekohuja, ystävät ovat miettineet uskaltavatko liikkua mun kanssa enää missään. Mutta kumminkin kaikki lähipiirissä tietää, ettei kaikki huhut ole totta.

Ryyti kertoo käsittelevänsä saamansa kritiikin yksinkertaisesti sivuuttamalla ilkeilyt.

– En itse lue mitään ilkeitä kommentteja netissä, mutta mummoni lukee ja soittaa aina, että hänellä on paha mieli. Hän ei ole tottunut ja valmistautunut tällaiseen. Hän on jopa opetellut käyttämään Facebookia ja Instagramia, ja sitten aina kertoo minulle, miten sanottiin, Ryyti harmittelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?