Rakkautta heti ensisilmäyksellä! Vauvaa odottavan Ensitreffit alttarilla -parin suhde on edennyt vauhdilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Rakkautta heti ensisilmäyksellä! Vauvaa odottavan Ensitreffit alttarilla -parin suhde on edennyt vauhdilla

MTV tiedotti tänään Ensitreffit alttarilla -sarjasta tuttujen Sarin ja Antin odottavan esikoistaan. Parin rakkaus on edennyt ripeää vauhtia.

29.10.2015 10:32

Ensitreffit alttarilla -sarjassa on seurattu kolmea paria, jotka avioituivat ensitapaamisella. Sarin ja Antin kemiat vaikuttivat käyvän hyvin yhteen, sillä jo alttarilla pari loi toisiinsa helliä katseita.

Toisen kauden päätösjaksossa ensi tiistaina parit paljastavat haluavatko he jatkaa yhdessä vai erota.

Sarin ja Antin ratkaisu tosin lienee jo selvä, sillä MTV tiedotti tänään torstaina parin odottavan esikoistaan. Sari kuvaili parin olevan onnellinen perheenlisäyksestä, ja Antti puolestaan kuvaili unelmiensa täyttyneen.

– Tämä koko vuosi on tuonut mukanaan paljon sellaisia asioita, joista olen aiemmin voinut vain unelmoida. On jännä tunne, kun huomaa, että unelmat toteutuvat, Antti kertoi MTV:lle.

Katsojat ihastelivat sosiaalisessa mediassa Sarin ja Antin kemiaa jo heti ensimmäisissä jaksoissa. Pari vaikutti ihastuneen toisiinsa ensitapaamisella.­

Näin parin suhde on edennyt

Sari ja Antti vaikuttivat hullaantuvan toisistaan jo heti ensitapaamisella. Pari suuntasi häämatkalle Barcelonaan, jossa Sari vaikutti häkeltyneeltä Antin huomionosoituksista. Sari pelkäsi suhteen etenevän liian nopeasti.

– Antti oli todella huomioonottavainen, ja teki sen todella herttaisella tavalla. Hän on huolehtiva mies, ja se oli minulle hämmentävää. En ole tottunut vastaavaan aiemmin, Sari kertoi kameroille.

Sari epäröi aluksi suhteen etenevän liian nopeasti. Myös Antti oli varovainen, ja pelkäsi suhteen olevan liian hyvä ollakseen totta.­

Myös Antti painiskeli tunteidensa kanssa. Sarin kanssa oleminen tuntui niin helpolta, että Antti epäili suhteen olevan liian hyvä ollakseen totta.

Pian Antti muutti Sarin luo Lauttasaareen. Pari joutuu heti tulikokeeseen kun rupeavat yhdessä tuumin kokoamaan Ikean lipastoa.

– Ei ole tullut mitään hirveitä riitelyitä. Tiedän monia miehiä, jotka hermostuu, kun yksikin kohta menee väärin, Sari kehui Anttia.

Parin yhteiselo on sujunut sarjassa paljon seesteisemmin kuin muiden.­

Molemmat olivat etukäteen jännittäneet miten heidän yhteenmuuttonsa sujuisi.

– Kuulostelimme toisiamme ja toistemme tapoja. Antti kutsui paikkaa heti kodiksi ja tunsi olonsa kotoisaksi. Hän sanoikin muutaman päivän jälkeen, että hän viihtyi luonani tosi hyvin, Sari hymyili kameroille.

Antti kuvaili olleensa iloisesti yllättynyt Sarin siisteydestä ja kodin kauneudesta.

– Olimme aika ihastuneita ja katselimme toisiamme sydämenmuotoisin silmin. Nautimme yhteisistä hetkistä, enkä oikeastaan edes miettinyt, mikä olisi ollut toisessa tai yhteen muutossa jotenkin outoa. Hetken voima oli niin suuri, että se vei mukanaan, Antti kertoi.

”Jos selviämme tästä, selviämme mistä vain”

Viime tiistaina esitetyssä jaksossa Sari ja Antti suuntasivat omatoimimatkalle Norjaan.

He joutuivat vaelluksen aikana kiperään tilanteeseen, kun he eivät ole varmoja vuoren huipulle johtavasta reittivalinnastaan.

– Puolessa välissä oltiin jo aika väsyneitä ja tajuttiin, että nyt ollaan ehkä sellaisella reitillä, joka ei ole ehkä maailman helpoimmasta päästä, he kertoivat kuvausryhmälle.

– Kyllä yhdessä vaiheessa oli vähän hämmentävä hetki, kun jo poliisia soitettiin ja oltiin, että mitä me tehdään.

Pariskunnan onneksi reitille osui ystävällinen kanssavaeltaja, jonka kanssa he pääsevät kipuamaan 1700 metrisen vuoren huipulle. Etenkin Antti oli kokemastaan vaikuttunut, ja kuvaili sydämensä pamppaileen ja adrenaliinin virranneen melkoiseen tahtiin vaarallisella reitillä ilman turvaköysiä. Sari vitsaili reissun olevan parisuhdetesti.

– Voi jumalauta tätä meininkiä! Sari hei, oonko kertonut, että rakastan sua? Antti huuteli edessään kipuavalle vaimolleen.

– Tämä on tällainen parisuhdetesti: kuinka selviämme yhdessä korkealla vuoristossa. Jos me tästä selvitään, selviämme, mistä vaan, Sari tuumasi.

Sari ja Antti odottavat esikoistaan. MTV tiedotti iloisesta vauvauutisesta tänään torstaina.­

Ensitreffit alttarilla -sarjan toisen kauden päätösjakso Ava-kanavalla ensi tiistaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?