Muistatko, kun perussuomalaisista potkittu Sebastian Tynkkynen teki intiimejä paljastuksia ja ulosti housuihinsa BB-talossa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko, kun perussuomalaisista potkittu Sebastian Tynkkynen teki intiimejä paljastuksia ja ulosti housuihinsa BB-talossa?

Julkaistu: 28.10.2015 20:41

Perussuomalaisista erotettu Sebastian Tynkkynen nousi alun perin julkkikseksi osallistuessaan Big Brother -ohjelmaan vuonna 2011. IS kokosi BB-Sebastianin ikimuistoisimmat kommellukset.

Perussuomalaisista erotettu Sebastian Tynkkynen nousi alun perin julkisuuteen osallistuttuaan Big Brother -tosi-tv-sarjaan vuonna 2011. Juuri ennen finaaliviikkoa talosta pudonnut Sebastian haki taloon tuodakseen esille kristillisiä arvojaan, mutta hänet muistetaan myös talon ainoana neitsyenä, joka paljasti tv:ssä julkisesti olevansa biseksuaali.

Tynkkynen kertoi Big Brotherissa, että oli päättänyt pidättäytyä seksistä, kunnes löytää ”sen oikean” ja avioituu tämän kanssa. Uskovainen mies ei myöskään katsellut hyvällä BB-talon rietasta meininkiä. Erityisen inhon sai aikaiseksi talossa vieraillut naisstrippari, joka yritti tulla Sebastianin lähelle. Sebastian torjui naisen raivoissaan.

Tynkkynen järkyttyi myös, kun näki kilpakumppaneidensa Suvin ja Janican maalatut rinnat.

– Afrikkalaisessa kylässä kaikilla naisilla rinnat ovat paljaina, ja miehilläkin on vain pieni kaistale yllään. Se on kulttuurinen seikka, hän selitti tuolloin.

– Mutta Suomessa esimerkiksi minä en näe tissejä joka päivä. Jos näen rinnat, aika nopeasti alkaa tykki jylistä! Kyllä siinä alkaa koneisto heräilemään, Sebastian jatkoi.

Sebastian Tynkkynen Big Brother -ohjelman promokuvassa vuonna 2011.

Big Brother -talossa Tynkkynen myös paljasti perheelleen ja seurakunnalleen olevansa bi-seksuaali.

– Silloin kaikki saivat tietää kerralla: se jätkä tykkääkin kaikista, Tynkkynen muisteli Nyt-liiteen haastattelussa viime tammikuussa.

Muistatko nämä kommellukset?

1. Pieraisi kilpakumppanin kasvoille

Sebastian pieraisi tahallaan mojovan pierun kilpakumppaninsa Salarin naamalle. Salar raivostui pierusta silmittömästi ja uhkasi ”muokkaavansa Sebastianin naaman uuteen uskoon.”

– Mä heitän sut oikeasti naamallesi. Kusenko sun naaman päälle, kun nukut? Salar raivosi karkuun juoksevalle Sebastianille ja kaatoi ympärillä olevia tuoleja.

Lopulta tilanne raukesi, kun isoveli kutsui Salarin päiväkirjahuoneeseen.

Sebastian Tynkkynen vuonna 2011, jolloin hänet tunnettiin nimellä BB-Sebastian.

2. Ulosti housuihinsa

Eräällä toisella kerralla Sebastian ulosti pierun saattelemana housuihinsa. Mies tunki kesken viikkotehtävän takapuolensa ulos asuntovaunun ikkunasta pieraistakseen ulkona värjötteleville, mutta tilanne päätyi nolosti, kun housuihin päätyi ulostetta.

3. Paljasti olevansa neitsyt

Sebastian kertoi kesken viikkotehtävän muille asukkaille olevansa vielä neitsyt. Kukaan ei kuitenkaan kummemmin yllättynyt uskovaisen miehen paljastuksesta.

4. Haaveili poikuuden menettämisestä

Talon ainut neitsyt kertoi muille asukkaille haaveilevansa poikuutensa menettämisestä. Lisäksi hän kertoi pitävänsä seksistä, vaikka hänellä ei vielä ollutkaan siitä omakohtaista kokemusta. Sebastian kertoi haaveilevansa vaimosta, joka nauttisi seksistä ja avioliitto olisi seksillä kyllästetty.

Elina Viitanen (nyk. Kottonen) yllättyi kuultuaan Sebastianin rivosta unesta.

5. Uneksi juontajasta

Kilpakumppani Benin kertoessa roisista seksiunestaan Sebastian paljasti uneksineensa ohjelman juontajasta Elina Viitasesta (nyk. Kottonen).

– Näin Elinasta unta, ja se oli aivan villinä.

Sebastianin unessa Elina oli rinnat paljaana.

– Se oli laittanut rintaliivit väärinpäin ylleen. Yritin unessani sanoa sille, että tuo saattaa nyt tuntua hauskalta mutta ei välttämättä jälkeenpäin ole.

Olo BB-talossa ei aina ollut helppoa Sebastianille.

BB-leima jäi

Nyt-liitteen haastattelussa viime tammikuussa Tynkkynen puhui Big Brotheriin osallistumisestaan.

– BB-tyypin stereotyyppi oli sellainen ryyppäävä, kaikkia toisia talon sisällä paneskeleva tyrkky. Ei nuorten tarvitsisi ajatella että tuo on juuri se tapa elää nuoruutta ja olla cool. Ajattelin, että menen sinne mutta en ryyppää enkä paneskele ympäriinsä ja näytän, että tällainenkin voi olla, Tynkkynen kertoi lehdelle.

Nyt-liitteen mukaan Tynkkynen ei kadu ohjelmaan menoa, vaikka leima tuskin koskaan lähteekään.

– Asioista mitä teen tulee leimoja, ja kyllä mun pitää kestää, jos sanotaan BB-Sebastianiksi tai nyt Persu-Tynkkyseksi. Se on ihan ok, Tynkkynen kertoi lehdelle.

Kuvia Sebastian Tynkkysen BB-ajoilta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?