Radio Rockin jättänyt Jussi Heikelä paljasti suunnitelmansa – idea syntyi ex-puolison kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Radio Rockin jättänyt Jussi Heikelä paljasti suunnitelmansa – idea syntyi ex-puolison kanssa

Jussi Heikelän uusi liikeidea syntyi, kun tämä keskusteli ex-puolisonsa kanssa.

27.10.2015 21:05

Radio Rockin aamujuontajana työnsä hiljattain lopettanut Jussi Heikelä paljastaa Facebookiin lataamallaan videolla, mitä ryhtyy seuraavaksi tekemään. Heikelä kertoo työprojektinsa jo käynnistyneen, videon alussa hän kertoo, miksi ryhtyi uuteen työkuvaansa – toiminnan laittoi liikkeelle ex-puolison kanssa käyty keskustelu.

– Eräänä pääsiäisenä, ei nyt niin kovin kauan sitten, me oltiin mun entisen puolison kanssa autossa. Meillä oli vähän huono omatunto, oli tihkusade ja pitkäperjantai. Sille huonolle omalle tunnolle löytyy tausta.

Heikelä kertoo, että ex-puolison veli kuoli samoihin aikoihin, kun pari alkoi seurustella.

Jussi Heikelä viimeisessä radiolähetyksessään Radio Rockilla 16. lokakuuta.­

– Semmoinen nuori kaksikymppinen kaveri ajoi moottoripyöräonnettomuuden. Me ollaan käyty vuosien saatossa tämän kundin haudalla ja sytytetty siellä kynttilä, Heikelä kertoo ja jatkaa.

– Meillä oli pääsiäisenä siinä autossa huono omatunto siitä, että me ei oltu käyty siellä hautuumaalla sytyttämässä sitä kynttilää.

Heikelä kertoo miettineensä ex-puolisonsa kanssa, että voisiko menehtyneitä läheisiä muistaa jollakin toisella tapaa. Pohdinnan seurauksena syntyi liikeidea: perustaa internetiin muistolehto, jossa omaiset voivat virtuaalisesti muistella edesmenneitä läheisiään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?