Ensitreffit alttarilla -sulhanen yllättyy vaimonsa rohkeudesta: ”Kammo on aika paha tällä hetkellä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -sulhanen yllättyy vaimonsa rohkeudesta: ”Kammo on aika paha tällä hetkellä”

– Sille tuli vähän sellainen jähmettyminen, Roni kuvailee Tanja-vaimoaan, kun tämä selätti omat pelkonsa.

27.10.2015 15:30

Ensitreffit alttarilla -sarjan Tanja yllättää aviomiehensä Ronin viemällä tämän seinäkiipeilemään tiistai-iltana esitettävässä jaksossa. Korkean paikan kammosta kärsivä Tanja tahtoo kokeilla, miltä omien pelkojen selättäminen tuntuu.

– Olin aika yllättynyt, Roni myöntää.

– Tekee jatkossa sille todella hyvää, että kävisi silloin tällöin kiipeilemässä. Se on päässyt siitä hommasta eteenpäin, kun tällä hetkellä sen korkea paikan kammo on aika paha, Roni toteaa.

Roni seuraa alhaalta, kun jännittynyt Tanja kiipeää seinää pitkin.

– Kun se tajusi, kuinka korkealla se on, niin sille tuli vähän sellainen jähmettyminen, Roni kuvailee.

Roni ja Tanja saivat viime jaksossa psykologi Mikael Saariselta lahjaksi hääkuvastaan teetetyn taulun.­

Kiipeilysuorituksen jälkeen Roni on silmin nähden ylpeä puolisostaan ja pariskunta heittää suorituksen kunniaksi ”yläfemmat.”

Illan jaksossa pohditaan tulevaa, sillä ensi viikolla nähtävässä jaksossa pariskunnat päättävät jatkavatko avioliittoaan vai eroavatko. Ronin ja Tanjan avioliitto on ollut draamaa täynnä ja pariskunta ei ole luottanut suhteen kestävyteen. Ohjelmassa asiantuntijana toimiva psyko- ja seksuaaliterapeutti Maaret Kallio muistuttaa, että toiseen turvautuminen on myös lähelle päästämistä.

– Parisuhteessa on hyvin tärkeää se, että saamme olla hoidettuina, mutta myös hoivaajina. Eli molemmissa rooleissa: saa itse kokea, että voi antaa toiselle turvaa ja tukea. Yhtä lailla voi pyytää itselleen apua ja se on itse asiassa vahvan ihmisen merkki, ei se että pärjää aina yksin, Kallio muistuttaa ohjelmassa.

Ensitreffit alttarilla AVA-kanavalla tiistaina klo. 21.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?