Nyt lähti ökykartano pilkkahintaan! Sir Elton John osti 2 320 neliön luksuskiinteistön hurjalla alennuksella

Julkaistu:

Hyvät kaupat
Taiteilija Sir Elton John teki erittäin hyvät asuntokaupat Beverly Hillsissä sijaitsevasta hulppeasta kartanosta.
Laulajalegenda Sir Elton John, 68, ja hänen puolisonsa David Furnish, 52, ovat Variety-lehden mukaan ostaneet Beverly Hillsissä, Los Angelesissa sijaitsevan kartanon merkittävään alennushintaan.

Elton Johnin ostamassa välimerellisestä henkeä huokuvassa kartanossa on asumistilaa peräti 2 320 neliömetrin verran. Kartanossa on huimat kymmenen makuuhuonetta, kymmenen isoa kylpyhuonetta, 12 wc-huonetta, yhdeksän tulisijaa, kirjasto, elokuvateatteri, viinikellari, perhehuone, suuri ruokailutila, uima-allas, kuntosali sekä autotalli, jossa on tilaa peräti 11 autolle. Kuvia kartanosta nähtävillä Daily Mailin sivuilla.

Varietyn mukaan vuonna 2001 rakennetun hulppean kartanon alkuperäinen pyyntihinta oli peräti 57 miljoonaa euroa (63 miljoonaa dollaria), mutta Sir Elton teki kiinteistöstä kaupat lopulta pilkkahinnalla, vain 30 miljoonalla eurolla (33 miljoonaa dollaria). Myyntihinta putosi siis peräti 48 prosenttia eli 27 miljoonaa euroa alkuperäisestä hinnasta.


Kartano ehti olla myynnissä peräti neljä vuotta mikä selittää kiinteistön arvon laskua. Sir Elton Johnille ja David Furnishille kartanon myi Guess-vaatemerkin perustaja Armand Marciano.

Beverly Hillsin -kartano on tuorein lisäys Sir Elton Johnin omistamien kiinteistöjen listaan.

Hän omistaa ennestään toisenkin kartanon Beverly Hillsissä ja hänellä on taloja myös Atlantassa, Nizzassa, Windsorissa sekä Lontoon Holland Parkissa.

Elton Johnin omaisuuden kokonaisarvoksi on arvioitu 374 miljoonaa euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt