Seksivideosta tuttu teiniäiti meni parantelemaan rintojaan – ja otti kamerat mukaansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Seksivideosta tuttu teiniäiti meni parantelemaan rintojaan – ja otti kamerat mukaansa

Julkaistu: 25.10.2015 23:10

MTV:n Teen Mom -ohjelmasta tuttu Farrah Abraham kävi kolmatta kertaa parantelemassa rintojaan.

Vuonna 2009 kuvatusta MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta tuttu Farrah Abraham, 24, kävi viikonloppuna kolmatta kertaa elämässään rintaoperaatiossa Beverly Hillsissä sijaitsevalla kauneusklinikalla.

Abraham oli jo kauan tuntenut kipua ja poltetta rinnoissaan, ja hän hakeutui leikkaukseen päästäkseen kivuista eroon. Kipu johtui aiempien leikkausten aiheuttamasta arpikudoksesta.

Eikä Farrah Abraham tietenkään mennyt rintaleikkaukseen itsekseen, vaan hän otti mukaansa kuvausryhmän tallentamaan operaation.

Farrah Abraham on tuttu tosi-tv:stä sekä aikuisviihteestä.

Samalla, kun kipua tuottanut arpikudos poistettiin, laitettiin Farrahin rintoihin myös hieman lisää täytettä. 18-vuotiaana äidiksi tullut Farrah oli tyytyväinen leikkaukseen. 6-vuotiaan Sophia-tyttären äiti on korjauttanut viime vuosina rintojensa lisäksi myös kasvojaan lukuisia kertoja.

Farrah Abraham poseerasi hyväntuulisena kameroille ennen operaatiota.

Teen Mom -sarjan jälkeen Farrah Abraham nousi kansainväliseen julkisuuteen lähdettyään mukaan aikuisviihdebisnekseen. Hänen ensimmäinen seksivideonsa Farrah Abraham: Backdoor Teen Mon julkaistiin vuonna 2013 ja se sai maailmanlaajuista huomiota.

Operaatiota ennen Farrah poseerasi tyytyväisenä leikkauksesta vastanneen kirurgin kanssa.

Tänä syksynä Farrah oli mukana Britannian Celebrity Big Brotherissa, mutta hänet poistettiin BB-talosta kesken kaiken, kun hän kävi talossa väkivaltaiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?