Rukoukset eivät auttaneet – Val Kilmer kiidätettiin tehohoitoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Rukoukset eivät auttaneet – Val Kilmer kiidätettiin tehohoitoon

Entinen toimintatähti Val Kilmer taistelee elämästään losangelesilaisessa sairaalassa.

23.10.2015 23:31 | Päivitetty 24.10.2015 10:24

Amerikkalainen Radar Online -sivusto kertoo silminnäkijähavainnosta, jonka mukaan näyttelijä Val Kilmer olisi kiidätetty tehohoitoon Hollywoodissa, Los Angelesissa.

Havainnon mukaan Kilmer kuljetettiin elvytysvaunuissa sairaalaan. Näyttelijän kehoon oli kiinnitetty erilaisia letkuja ja hänelle oli asennettu hengitysputki.

Kilmerille, 55, suoritettiin helmikuussa kiireellinen leikkaus, kun lääkärit löysivät hänen kurkustaan kasvaimen. Näyttelijän lähipiiri kertoi TMZ:lle Kilmerin tienneen kasvaimesta jo edellisenä kesänä mutta kieltäytyneen sairaalahoidoista.

Val Kilmer Renny Harlinin ohjaamassa Days of War-elokuvassa vuodelta 1998.­

Kilmerin ehdottomuuden taustalla on uskonto. Hänen tiedetään noudattavan tarkasti Kristillisen tiede -yhteisön oppeja, joka uskoo rukouksen parantavaan voimaan ja jonka jäsenet pidättäytyvät lääketieteellisestä hoidosta.

TMZ:n mukaan Kilmerin omaiset ovat toistuvasti yrittäneet saada tähden päätä kääntymään – turhaan. Samainen TMZ tietää myös kertoa Kilmerin katkaisseen välit kaikkiin läheisiinsä, jotka ovat yrittäneet saada hänet lääkärihoitoon.

Val Kilmer nähtiin Tom Cruisen (oik.) kanssa nokitusten toimintaklassikossa Top Gun.­

Mm. Top Gunista muistettava Kilmer on pysytellyt visusti erossa julkisuudesta. Viimeksi hän oli otsikoissa kesäkuun lopulla, kun paparazzi bongasi rajusti laihtuneen ja kuihtuneen tähden Malibussa.

Kilmer kuvattiin ja Jack-poikansa kanssa koripallo-ottelussa marraskuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?