Ensitreffit alttarilla -Miia löysi kutsumuksensa: ”Henkilökohtainen asia ja ehkä myös arka paikka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -Miia löysi kutsumuksensa: ”Henkilökohtainen asia ja ehkä myös arka paikka”

Ensitreffit alttarilla -suosikkisarjasta tuttu Miia Ezen kirjoittaa blogissaan löytäneensä mahdollisesti kutsumusammattinsa.

23.10.2015 13:55

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tuttu Miia Ezen työskentelee lentoemäntänä, mutta hänen haaveissaan on ura kauneuden parissa.

– Tämä blogipostaus oli jo sillä rajoilla, että julkaisenko. Tämä on mulle sen verran henkilökohtainen asia ja ehkä myös arka paikka. Jos nyt vihdoin olisin löytänyt sen oman juttuni. Tiedä häntä ja aika näyttää, Miia kirjoittaa.

Hän kuvailee itseään kokeilijaksi, joka innostuu aina milloin mistäkin, mutta tiettyä ”omaa juttua” ei vielä ole löytynyt.

– Sekaan mahtuu kuntonyrkkeilyä, balettia, kahvakuulaa ja kesken on jäänyt niin kuorolaulu kuin vartiossa käynti. Sentään lukiosta olen kävellyt lakki päässä ulos. Nykyään tunnen itseni tarpeeksi hyvin ja osaan epäillä innostustani. Ihan kuin katselisin itseäni sivusta ja miettisin, että jaahas taasko mennään?

Oma juttu näyttää kuitenkin nyt vihdoin löytyneen.

–  Olen hurahtanut meikkaamiseen. Tajusin yhtäkkiä kuinka luovaa ja mielenkiintoista hommaa se on. Tai itseasiassa olen aina pitänyt meikkaamisesta, mutten ole koskaan uhrannut sille tarpeeksi aikaa. En ole koskaan ollut näin innostunut mistään. Olen jopa harkinnut alan opiskelua, mutta toisena vaihtoehtona kummittelee vielä yliopisto-opinnot. Huh, siinäpä vasta kaksi erilaista koulutusta, hän kirjoittaa.

Lue Miian blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?