Jere Karalahdesta tulee taas isä: ”Olen kiitollinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jere Karalahdesta tulee taas isä: ”Olen kiitollinen”

Nanna Karalahti synnyttää keväällä uuden tulokkaan perheeseen.

Jere Karalahdesta tulee nyt toistamiseen isä.­

21.10.2015 19:42

Jääkiekkoilija Jere Karalahti on seilannut kuluvan kiekkosyksyn armottomassa myrskynsilmässä. Ruotsalaista HV71:tä edustava suomalaispuolustaja kärsii parhaillaan kauden toista pelikieltoaan, josta on revitty otsikoita ympäri jääkiekkoilevaa maailmaa.

Myrskyn jälkeen horisontissa odottaa kuitenkin usein poutasää. Sen Karalahti, 40, sai huomata keskiviikkona, kun hänen ja Nanna-vaimon Jönköpingissä sijaitsevasta lemmenpesästä kantautui uutisia perheenlisäyksestä.

Nanna, 27, ilmoitti uuden tulokkaan saapumisesta blogissaan. Laskettu aika sijoittuu ensi kevääseen.

– Olen kiitollinen. Elämä on lahja ja siunaus. Iso mies on onnea täynnä, huokaa Karalahti onnellisena.

Karalahti päivitti uutisen jälkeen Instagram-tililleen kuvan kuntosalilta, jossa oli varattuna leikkimielisesti käsipainot hänelle, Nannalle sekä uudelle vauvalle.

– Isoimmat mulle ja pienemmät vaimolle ja pienet kaikista pienimmälle. #kiitollinen #lifeisgood, Karalahti kirjoitti kuvan oheen.

Lapsen sukupuoli on pariskunnalle vielä toistaiseksi arvoitus.

– Spekulointi lapsen sukupuolesta tuntuu jotenkin turhalta. Toiveena on ainoastaan se, että saamme terveen lapsen. Se on ainut asia, mikä merkitsee.

Karalahdella on ollut aikaa sulatella parin ensimmäisen lapsen syntymää pelikieltonsa keskellä. Ajatukset ovat karkailleet ihan luvan kanssa jääkiekkoa suurempiin asioihin.

– On kieltämättä mukava saada positiivisiakin uutisia tähän syksyyn. Vaikea kuvitella mitään sen iloisempaa uutista kuin tieto Nannan raskaudesta, herkistelee Karalahti.

Karalahdella on 15-vuotias Ronja-tytär edellisestä avioliitosta. Viime viikolla Ruotsissa syyslomaansa viettänyt Ronja on myös erittäin innostunut ja jännittynyt tuoreesta vauvauutisesta. Ronja tunnelmoi tuntojaan Instagramissa oheisella kuvalla.

Jere ja Nanna Karalahti avioituivat viime elokuussa Helsingissä Johanneksenkirkossa. Pariskunta tutustui jääkiekon SM-liigakaudella 2013–2014, kun sekä Jere että Nanna kuuluivat Jokerien organisaatioon. Tyttönimellään Nanna Koivisto tuolloin vielä tunnettu tuleva lätkävaimo oli mukana seuran Ice Girls -ryhmässä.

Jeren ja ensimmäisen vaimonsa ja Susanna Karalahden pitkä avioliitto päättyi eroon alkuvuodesta 2014.

Nanna ja Jere Karalahti menivät naimisiin elokuussa Helsingin Johanneksenkirkossa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?