Ex-miehensä rinnalla valvova Khloé Kardashian avasi sanaisen arkkunsa: ”Viime viikko on ollut uskomattoman vaikea” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-miehensä rinnalla valvova Khloé Kardashian avasi sanaisen arkkunsa: ”Viime viikko on ollut uskomattoman vaikea”

Tosi-tv-tähti on pysytellyt tiiviisti entisen miehensä sairaalavuoteen äärellä siitä lähtien, kun tämä löydettiin tajuttomana nevadalaisbordellista.

20.10.2015 23:10

Kardashian-klaanin kolmanneksi vanhin sisarus Khloé Kardashian on viettänyt viimeisen viikon entisen aviomiehensä Lamar Odomin rinnalla.

Entinen NBA-koripalloilija löydettiin viime viikon tiistaina tajuttomana nevadalaisesta bordellista, ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Hänen elimistöstään on väitetty löytyneen ”käytännössä kaikki kuviteltavissa olevat huumeet”. Lisäksi Odom sai useita halvauskohtauksia.

Odom heräsi koomasta viime viikonloppuna, ja hänen vointinsa on parantunut suurin harppauksin.

Tiistaina perhe tiedotti, että Odom on siirretty Las Vegasista losangelesilaiseen sairaalaan, ja hän on jopa kyennyt ottamaan muutamia askelia, kertoo CNN.

Kardashian ja Odom olivat naimisissa neljän vuoden ajan. Pari erosi joulukuussa 2013 ja he allekirjoittivat avioeropaperit lopulta vuoden 2015 heinäkuussa. Avioero ei ole kuitenkaan vielä lainvoimainen.

Kardashian on pysynyt entisen miehensä rinnalla tämän sairaalavuoteella koko ajan.

– Khloé on ollut ainoa, joka on ollut huoneessa vuorokauden ympäri, nukkunut hänen sänkynsä vierellä ja pitänyt vahtia, USWeekly-lehdelle kerrottiin viime viikolla.

Nyt Khloé Kardashian on pysytellyt sosiaalisessa mediassa hiljaisena kuluneen viikon ajan, mutta tiistaina hän julkaisi verkkosivuillaan lausunnon, jossa kiittää perhettään, ystäviään, fanejaan sekä Sunrise-sairaalan lääkäreitä sekä hoitajia.

– Viime viikko on ollut uskomattoman vaikea. Olen niin kiitollinen perheelleni, ystävilleni ja faneilleni, jotka ovat lähettäneet rukouksiaan ja toivotuksiaan Lamarille.

Lamar Odom ja Khloé Kardashian olivat neljä vuotta naimisissa. Parin ero ei ole vielä lainvoimainen.­

Kardashian kommentoi lausunnossaan myös ex-miehensä tämänhetkistä tilaa lyhyesti.

– Uskomattomia harppauksia on tapahtunut.

Kardashianin omistuneisuus on myös tiettävästi noussut entisestään, sillä viihdesivusto TMZ kertoo hänen laittaneen nykyisen parisuhteensa tauolle.

Kardashianin nykyinen seurustelukumppani James Harden on myös niin ikään NBA-koripalloilija. Sivustolle puhunut lähde vihjaa myös siihen suuntaan, että Kardashianilla olisi yhä syviä tunteita ex-aviomiestään kohtaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?