Uutuusohjelma irvaili Jari Mentulalle suorassa lähetyksessä –”Bullilta” jäätävä videovastaus ja hirvittävä hauis tiskiin! - Viihde - Ilta-Sanomat

Uutuusohjelma irvaili Mentulalle suorassa lähetyksessä –”Bullilta” jäätävä videovastaus ja hirvittävä hauis tiskiin!

Nelosen syksyn uutuussarja Tripla marssitti sunnuntain suoraan lähetykseen Poro Mentulan.

19.10.2015 18:22

Triplan jouluaiheisessa livesketsissä Korvatunturilla tapahtui kummia. Paitsi että joulupukki ja joulumuori saivat huutia some-tontulta, televisiokameroiden eteen asteli myös kovasti Suomen tunnetuinta kehonrakentajaa muistuttanut Poro Mentula.

Sunnuntai-illan livesketsissä Poro pisti pukin ruotuun ja patisti tämän tiukkasanaisesti rajulle kuntokuurille.

– Älä välitä niistä (ohjeista). Sä olet huikea äijä, mä fanitan sua!, oikea Jari ”Bull” Mentula lähetti pukille terveisiä Instagramiin lataamassaan videossa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Oikeassa elämässä ”Bull” ei halua häiritä legendaarista punanuttua. Ei, vaikka pukille onkin päässyt kertymään hieman ylimääräistä vyötärön seudulle.

– Kyllä pukin pitää olla pukin näköinen. Tietysti hänenkin kannattaa pitää huolta terveydestään ja vähän treenata. Ei se pahaa tee, Mentula hekottelee IS:lle.

– Mutta eihän pukki ole pukki jos on liian laihassa kunnossa. Hän tekee jouluna sellaisen rundin, että kyllä se vaatii vähän hiilareita. Eli tässä tapauksessa varmaan laatikoita kylkeen.

Jari Mentula syö itse päivittäin blankoa kanaa, jonka grammamäärän hän punnitsee erittäin tarkasti.

Miten pukille toimisi blanko kinkku?

– Hehe. Sehän on jouluinen herkku, totta kai. Mutta siitäkin kannattaisi rapsuttaa vähän valkoista pois pinnalta, ettei kerry liikaa rasvaa roppaan.

Jari ”Bull” Mentula kuvattuna heinäkuussa kotonaan Tampereella.­

Ärhäkän oloista Poro Mentulaa tulkitsi Triplassa 25-vuotias Miila Virtanen. Mentulan mukaan nuori näyttelijälahjakkuus selvisi roolistaan kiitettävästi.

– Kyllä siitä Bullin tunnisti! Oli oikeita elementtejä eikä tarvinnut arvailla, kuka mahtoi olla kyseessä. Ihan hyvä suoritus, Mentula kehaisee.

– Se Poro-Bulli oli vaan aika yläkertapainotteinen. Ylävartalosta näytti löytyvän tavaraa, mutta jalat olivat aika pienet. Aidolla Bullilla on meinaan myös reidet!

Niiden lisäksi ”Bull” kertoo treenaavansa kokonaisvaltaisesti vartaloaan. Kuntosalilla rehkimisen lisäksi Mentula viihtyy myös tien päällä.

– Pirun kiireinen syksy, kiertelen ympäri Suomea. Tässä on nyt paljon kaikenlaista missä olen mukana, viikonloput ovat täynnä jouluun asti.

Tripla sunnuntaisin klo 20 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?