Päihdeongelmistakin kärsinyt Lindsay Lohan haluaa Yhdysvaltain presidentiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Päihdeongelmistakin kärsinyt Lindsay Lohan haluaa Yhdysvaltain presidentiksi

Näyttelijä Lindsay Lohan seuraa räppäri Kanye Westin esimerkkiä ja haluaa pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2020.

17.10.2015 17:04

Liekö julkkismiljonääri ja -liikemies Donald Trumpin menestyksekäs presidentinvaalikampanja saanut Hollywood-kuuluisuudetkin innostumaan ajatuksesta.

Päihdeongelmansa ja hankaluutensa lain kanssa tällä erää selättänyt 29-vuotias Lindsay Lohan haluaa mukaan politiikkaan ja presidenttikisaan räppäri Kanye Westin esimerkistä innostuneena.

Lohan julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään vuoden 2012 Valkoisen talon kirjeenvaihtajien illalliselta ja kirjoitti oheen:

– Vuonna #2020 saatan pyrkiä presidentiksi. Ylä- ja alamäkien kautta #YESWECAN tehdään tämä @kanyewest

Lohan myös ylisti presidentti Barack Obamaa, koska tämä oli rohkaissut häntä ja Kanye Westiä, 38, ryhtymään Yhdysvaltain johtajaksi.

– Kiitos, kun inspiroit meitä oleman parempia ihmisiä @barackobama, Lohan jatkoi julkaisemansa kuvan yhteydessä ja lisäsi hashtagit #kanyewest2020 #lindsaylohanat35 #lindsaylohan2020 with #34yearsofEXPERIENCE #unitingWORLDnations

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lindsay Lohan Lontoon muotiviikoilla syyskuussa.­

Vaikka on epäselvää, onko näyttelijär tosissaan vai ei, Lohan julkaisi myös toisen kuvan, jossa hän on yhdessä Kanye Westin kanssa. Kuvan yhteydessä Lohan avasi Britannian kuningatar Elisabetin innoittamia suunnitelmiaan tulevana presidenttinä.

– Ensimmäinen asia, mitä presidenttinä haluaisin tehdä, olisi huolehtia kaikista maailman kärsivistä lapsista. #queenELIZABETH näytti minulle miten toivottamalla minut tervetulleeksi maahansa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Presidentti Obama puolestaan vitsaili hiljattain Kanyen taannoisesta ilmoituksesta ryhtyä presidenttikisaan ja vinkkasi, että räppärin avioliitto tosi-tv-tähti Kim Kardashian Westin kanssa auttaisi häntä mahdollisella tulevaisuuden urallaan.

Videolla raportti huhuista, joiden mukaan Lohan olisi sekoillut pahan kerran ystäviensä häissä elokuun lopussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?