Matti Nykänen kiistää ryyppyputkiväitteet ja erohuhut: ”Meillä menee Pian kanssa erinomaisesti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Matti Nykänen kiistää ryyppyputkiväitteet ja erohuhut: ”Meillä menee Pian kanssa erinomaisesti”

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen elämässä on vaihteeksi myrskynnyt. Näin ainakin torstaina ilmestyneen Seiska-lehden mukaan.

Heinäkuussa Matti ja Pia kuvattiin iloisina Imatran Valtionhotellissa.­

15.10.2015 14:59

Seiska väittää, että Nykänen on ollut ryypyllä kuluvan vuodesta huhtikuusta, mikä on saanut hänen avioliittonsa rakoilemaan. Nykänen meni kesällä 2014 naimisiin Pia-rakkaansa kanssa.

Kesän keikkamatkoilla Nykäsen sanotaan muun muassa kähmineen vieraiden naisten rintoja ja huudelleen ottavansa vaimostaan avioeron. Seiskan lähipiirilähteiden mukaan Nykänen olisi jopa pyytänyt asianajajaansa tekemään avioerohakemuksen.

Ilta-Sanomat tavoitti Nykäsen torstaina. Nelinkertainen olympiavoittaja oli tyrmistynyt väitteistä.

– Nuo jutut eivät pidä paikkaansa. Miten helvetissä voisin olla ryyppyputkessa, kun ajan lähes joka kerta autolla keikoilleni? Nytkin istun auton ratissa, enkä tietenkään ole ottanut mitään, puhelimitse tavoitettu Nykänen kommentoi.

– Välillä olen toki ottanut viinaa, joskus reippaastikin, mutta ei tässä mitään putkia ole ollut. Ja riitoja on joka parisuhteessa, mutta tällä hetkellä meillä menee Pian kanssa erinomaisesti. Ei ole ongelmia, emmekä todellakaan ole eroamassa, hän vakuuttaa.

Lähihoitajaksi kouluttautunut Pia Nykänen tukee miehensä lausuntoja.

– Silloin tällöin meillä on ollut riitoja, mutta ei varmasti sen kummemmin kuin muillakaan pareilla. Emme ole hakemassa avioeroa, Pia sanoi.

– Välillä olemme sitä "kuppia" ottaneet, mutta ei kai siinä mitään ihmeellistä ole. Niinhän muutkin ottavat. Elämme aivan normaalia elämää täällä Joutsenossa, hän summasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?