Khloe Kardashian joutuu tekemään hoitopäätöksiä koomassa olevan ex-miehensä puolesta – selviämisennuste 50/50 - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloe Kardashian joutuu tekemään hoitopäätöksiä koomassa olevan ex-miehensä puolesta – selviämisennuste 50/50

Khloe Kardashian ja koomassa makaava Lamar Odom ovat edelleen virallisesti naimisissa.

Khloe Kardashian ja Lamar Odom ovat edelleen virallisesti naimisissa.­

15.10.2015 8:43

Koko Kardashianien perhe on ollut tiistai-illasta lähtien Lamar Odomin luona sairaalassa.

Khloe Kardashianin koripalloileva ex-mies on ollut koomassa siitä lähtien kun hänet löydettiin tiistaina Nevadassa sijaitsevasta Love Ranch -bordellista tajuttomana. Bordellissa useita päiviä viihtyneen Odomin elimistö petti alkoholin ja huumeiden täyttämän neljän päivän bileputken jälkeen.

People-lehden mukaan heinäkuussa avioeroa hakeneen parin ero ei ole vielä lainvoimainen, joten pari on edelleen virallisesti naimisissa. Lehden tietojen mukaan Lamarilla ei ole hoitotestamenttia, joten Khloe on myös vastuussa hänen hoitopäätöksistään.

Pari avioitui tv-kameroiden edessä vuonna 2009, mutta liitto ehti olla ongelmissa jo vuosia Lamarin päihteidenkäytön ja pettämisen vuoksi.

Useiden yhdysvaltalaismedioiden mukaan Odomin verestä on löytynyt useita eri huumausaineita, ja häntä hoidetaan parhaillan munuaisdialyysilla. E! Onlinen mukaan lääkärit ovat antaneet hänelle 50/50 -selviämismahdollisuuden. On kuitenkin hyvin mahdollista, että hän kärsii myös aivovauriosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?